A forduló válogatottja:

Nagy S. (DVSC) – Kinyik (DVSC), Wils (Haladás), Lenzsér (Paks), Szabó (Paks) – Spirovski (FTC), Szakály P., (Puskás Akadémia), Leandro (FTC), Haris (Balmazújváros), Paintsil (FTC) – Ramos (Haladás)

Nagy Sándor (DVSC)

Magabiztosan állt a kapuban, több nagy védést is bemutatott a legnagyobbat Lanzafame 5 méteres fejesénél.

Kinyik Ákos (DVSC)

Jól zárta le a saját oldalát, védekezésben átlag felettit nyújtott, de a támadásokat is segítette. Az első félidőben volt egy közeli fejese, ami kis híján góllal végződött.

Stef Wils (Haladás)

Régóta bizonyítja, hogy a magyar élvonal egyik legjobb légiósa. Ezúttal is jól irányította a védelmet, szerzett négy labdát, nem mellékesen pedig rúgott egy gólt.

Lenzsér Bence (Paks)

Fiatal kora ellenére folyamatosan érett játékot produkál. Fejesével pedig végleg eldöntötte a Vasas elleni meccset.

Szabó János (Paks)

Hetek óta válogatott formában futballozik. Két gólt szerzett, nem sok hiányzott a mesterhármashoz és védő létére volt hat sikeres csele is.

Stefan Spirovski (FTC)

A legjobb meccsét játszotta amióta a Fradihoz igazolt. Rúgott egy rendkívül látványos gólt és végig nagyon hasznosan futballozott.

Szakály Péter (Puskás Akadémia)

Háromszázadik NB I-es mérkőzésén rúgott egy bombagólt, majd fejelt egy kapufát. Csapata legjobbja volt, bejöttek a cselei, a támadóharmadban 90 százalékos pontossággal passzolt.

Leandro de Almeida (FTC)

Ezúttal egy számára idegen szerepkörben, a védekező középpályásként játszott.  Rengeteget ütközött, sokat futott, a zöld-fehérek egyik legjobbja volt.

Haris Attila (Balmazújváros)

Az újonc 20 éves középpályása rúgott egy hatalmas gólt, majd végig hatékonyan segítette a támadásokat.

Joseph Paintsil (FTC)

A ghánai légiós már nem először bizonyítja, hogy óriási vétel volt. A Videoton ellen szerzett góljára Fiola Attila valószínűleg élete végéig emlékezni fog…A harmadik találat előtt ő támadta meg Kovácsikot, aki csak röviden tudott menteni Moutari pedig könnyedén emelt a kapuba.

Myke Bouard Ramos (Haladás)

Jót tett neki az edzőváltás. Ezúttal is kiválóan játszott, nem tudták tartani, hat alkalommal is szabálytalanul szerelték. Két góljával óriási érdemei voltak abban, hogy csapata Felcsúton is nyerni tudott.

A forduló cseréje:

Ievgen Pavlov (Vasas)

A második félidő közepén állt be, majd öt percre rá rúgott egy olyan kapásgólt, amilyet itthon nagyon ritkán látni.

A forduló edzője:

Thomas Doll (FTC)

Végig az történt a pályán, amit a Ferencváros szeretett volna. Nagy iramban, pontosan és hatékonyan játszottak. Teljesen megérdemelten győzték le a Videotont.