A FORDULÓ VÁLOGATOTTJA

Horváth L. (Balmazújváros) – Poór (Puskás Akadémia), Batik (FTC), Bobál (Honvéd), Szabó J. (Paks) – Papp (Paks), Kamber (Honvéd) – Vajda (Balmazújváros), Vela (DVTK), Pauljevic (Újpest) – Lanzafame (Honvéd)

A forduló edzője: Bódog Tamás (DVTK)

A forduló cseréje: Géresi Krisztián (Videoton)

Horváth László (Balmazújváros)

Az újonc felcsúti pontszerzésében óriási érdemei voltak a kapusnak, aki több nagy védést is bemutatott, a második félidő közepén egy ziccert is megfogott.

Poór Patrik (Puskás Akadémia)

Gyorsan beilleszkedett a felcsúti csapatba: keményen, határozottan futballozott, a Ferencváros védői nem tudták átjátszani.

Batik Bence (Ferencváros)

Hosszú és súlyos sérülése után úgy tűnik, idén számít rá Thomas Doll. A fiatal védő meghálálta a bizalmat, csapata egyik legjobbja volt a Puskás Akadémia ellen.

Bobál Dávid (Honvéd)

Ikenne-King sérülése után már a meccs elején be kellett állnia. Gyorsan felvette a ritmust, ráadásul ő fejelte a kispestiek első gólját.

Szabó János (Paks)

Nagyon aktívan futballozott, a támadásokat is hatékonyan segítette: kiharcolt egy 11-est, a második gól előtt ő ívelt középre.

Vajda Sándor (Balmazújváros)

Bátran futballozott a Videoton ellen, bejöttek a cselei, pontos labdákkal játszotta meg a társakat.

Diego Vela (DVTK)

A Diósgyőr legjobbja volt. A spanyol középpályás már a meccs elején vezetést szerzett, utána is kiválóan futballozott, szinte nem volt eladott labdája.

Papp Kristóf (Paks)

Ott folytatja az új szezont, ahol a régit abbahagyta. Rengeteget dolgozott a középpályán és szerzett egy szép gólt a második félidő elején.

Dorde Kamber (Honvéd)

Újra régi posztján szerepelt. Stabilitást adott a kispesti középpályának, sok labdát szerzett, amelyeket általában jól is játszott meg.

Branko Pauljevic (Újpest)

A lilák legjobb játékosa volt Pakson, kapura veszélyesen játszott, ő szerzett vezetést az Újpestnek.

Davide Lanzafame (Honvéd)

A meccs embere volt. Előbb kiosztott egy gólpasszt Bobálnak, majd szerzett egy klasszis gólt, amivel bebiztosította csapata győzelmét.

A forduló edzője: Bódog Tamás (DVTK)

Rendkívül jól megszervezte csapata védekezését, játékosai rengeteget futottak, a helyzeteiket pedig jól használták ki.

A forduló cseréje: Géresi Krisztián (Videoton)

A második félidőben állt be, hat perccel a pályára lépését követően gólpasszt adott Lazovicnak.