NB I, a 18. forduló válogatottja

Rácz (Paks) – Vági (Diósgyőr), Kelemen (Paks), Brkovic (Diósgyőr), Nesterov (Mezőkövesd), Tamás (Diósgyőr) – Nagy D. (Mezőkövesd), Urblík (Puskás Akadémia), Isael (Ferencváros), Petrjak (Fehérvár) – Böde (Paks)

Rácz Gergő (Paks)

Hiba nélkül védett a ZTE ellen. Főleg a második félidőben kellett nagy bravúrokat bemutatnia. Ikoba, valamint Lesjak lövésénél is hatalmasat védett.

Vági András (Diósgyőr)

Shestakov sérülése miatt az első félidő végén lépett pályára, azonnal felvette a mérkőzés ritmusát. A mérkőzés hajrájában volt egy óriási mentése, amikor a gólvonal előtt becsúszva szerelt.

Kelemen Dávid (Paks)

A fejjátéka kiemelkedő volt, több párharcot nyert. Az első félidőben remekól érkezett egy beadásra és fejjel vezetést szerzett csapatának. A védőnek ez volt az első NB I-es gólja.

Dusan Brkovic (Diósgyőr)

Remek formában kezdte az új szezont, gólt szerzett a ZTE ellen, majd most a Kaposvárnak is betalált. Emellett keményen, határozottan futballozott, az ellenfél támadói nem tudták átjátszani.

Andrij Nesterov (Mezőkövesd)

Rendkívül hasznosan futballozott, több fontost mentést is bemutatott, csapata egyik legjobbja volt.

Tamás Márk (Diósgyőr)

Aktívan játszott a bal szélen, passzai pontosak voltak, volt egy jó fejese, a második találat előtt ő adta a gólpasszt a saját kapujába találó Fodornak.

Nagy Dániel (Mezőkövesd)

A kövesdiek egyik legjobbja volt. Az első félidő végén egy kipattanó után 15 méterről egyenlített. A második játékrészben is remekül játszott, egy ízben kihagyhatatlan helyzetbe hozta Vadnait, aki azonban a kapu fölé bombázott.

Urblík József (Puskás Akadémia)

Egyértelműen ő volt a meccs legjobbja a Debrecen elleni mérkőzésen. Bejöttek a cselei, pontosan passzolt, a második félidő közepén remekül hozta helyzetbe Plseket, aki azonban ziccerben a kapusba lőtt.  A hosszabbításban nyerőember lehetett volna, de lövése a bal kapufán csattant.

Isael da Silva Barbosa (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt Kisvárdán, mindkét gólból kivette a részét. Az első félidőben kihagyhatatlan helyzetbe hozta Bolit, a hajrában pedig higgadtan értékesítette a Varga lökéséért megítélt 11-est.

Ivan Petrjak (Fehérvár)

Ezúttal kevés kiugró teljesítmény volt a támadók között, az ukrán szélső azzal került be a csapatba, hogy a 85. percben remekül tekert a hosszúba és ezzel eldöntötte az Újpest elleni rangadót,

Böde Dániel (Paks)

Sokat harcolt a védőkkel, jól tartotta meg a labdákat, a 78. percben fontos gólt szerzett, mellyel bebiztosította csapata győzelmét.

A forduló edzője: Kuttor Attila (Mezőkövesd)

0-1 után sem zuhant össze a csapata. A kövesdiek végig győzelemre játszottak és a bátor támadójáték meghozta az eredményt.

A forduló cseréje: Hahn János (Paks)

A 77. percben állt be, majd egy perccel később kiosztott egy remek gólpasszt Bödének, amivel lezárták a ZTE elleni meccset.