A 13. forduló válogatottja

Danilovic (Diósgyőr) – Shestakov (Diósgyőr), Kravcsenko (Kisvárda), Aliji (Honvéd) – Isael (Ferencváros), Márkvárt (Diósgyőr), Knezevic (Puskás Akadémia), Berecz (Mezőkövesd), Gyurcsó (Puskás Akadémia) – Boli (Ferencváros), Tabakovic (Diósgyőr)

Branislav Danilovic (Diósgyőr)

Magabiztosan, hiba nélkül védett. Két nagy bravúrt is bemutatott, az elsőt Sankovic lövésénél, amikor a jobb sarok elől ütötte ki a labdát, majd a hajrában Feczesin próbálkozását fogta meg.

Sergej Shestakov (Diósgyőr)

A védekezés mellett a támadásokból is kivette a részét, mindkét gólhoz komoly köze volt. Az elsőnél ő adott középre, Tabakovic fejesét még kiütötte Banai, Márkvárt viszont közelről belőtte. A második találat előtt pedig ő passzolt a gólszerző Tabakovicnak.

Anton Kravcsenko (Kisvárda)

Keményen, határozottan oldotta meg a védekező feladatát. Emellett bátran ment előre a támadásokat segíteni, egy ilyen akció után szerezte meg a kisvárdaiak három pontot érő gólját, miután a védőket és a kapust is megelőzve közelről a hálóba helyezett.

Naser Aliji (Honvéd)

A kispestiek legjobbja volt az albán védő a Paks ellen. Remekül lezárta a szélt, segítette a támadásokat. A hajrában egy lesipuskás góllal győzelemhez segítette a Honvédot.

Isael da Silva Barbosa (Ferencváros)

A kihagyott 11-es ellenére a Fradi egyik legjobbja volt. A büntető előtt sarokkal adott nagy passzt Bolinak, akit buktattak. Közvetlenül az első félidő vége előtt pedig egy szép csel után kilőtte a bal alsót.

Márkvárt Dávid (Diósgyőr)

Remek labdákat adott a társaknak, bejöttek a cselei, jók voltak a megindulásai. Egy kipattanót követően ő szerezte csapat első gólját.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

Ugyan elhibázott egy általa kiharcolt 11-est, de emellett kiválóan játszott, adott két olyan gólpasszt Gyurcsónak, amilyet nagyon ritkán látni magyar pályákon.

Berecz Zsombor (Mezőkövesd)

A kövesdiek legjobbja volt, stabilitást adott a hazaiak középpályás sorának, emellett rengeteget futott. A második félidőben ő szerezte csapata második gólját, amivel eldöntötte a három pont sorsát.

Gyurcsó Ádám (Puskás Akadémia)

Hetek óta válogatott formában futballozik. Szerzett két remek gólt, így már holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Franck Boli (Ferencváros)

Folyamatosan veszélyt jelentett a kapura. Már a 6. percben kihasználta a testi erejét és vezetéshez juttatta a Fradit. Pár perccel később ismét tarthatatlan volt és Devecseri állította meg szabálytalanul a tizenhatoson belül.

Haris Tabakovic (Diósgyőr)

A DVTK legjobbja volt, az első gól előtt ő fejelt kapura, a másodiknál pedig remekül lőtte ki a jobb sarkot.

A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)

Jól felkészítette csapatát a Vidiből. Szinte végig kontrollálták a középpályát, rengeteg helyzetet kidolgoztak, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmük.

A forduló cseréje: Sztavrosz Cukalasz (Kisvárda)

Váratlan időpontban, már a 27. percben pályára kellett lépnie Bumba sérülése miatt, a görög légiós pedig jól szállt be. Az első félidő vége előtt közel 40 méteres, remek labdával hozta helyzetbe Grozavot, de ezen felül is hasznos tagja volt csapatának.