NB I, a 14. forduló válogatottja

Kosicky (DVSC) – Szatmári (DVSC), Kravcsenko (Kisvárda), Silye (Mezőkövesd) – Obinna (Újpest), Csiki (Kaposvár), Lucas (Kisvárda) – Kovács I. (Fehérvár) – Isael (Ferencváros), Garba (DVSC), Feczesin (Újpest)

Tomás Kosicky (DVSC)

Hatalmas védéseket mutatott be, már az első öt percben volt két bravúrja. A mérkőzés hajrájában előbb Bedi majd pedig Bobál lövését ütötte ki óriási bravúrral.

Szatmári Csaba (DVSC)

Biztos pontja volt a debreceniek védelmének. Jól használta ki fizikai erejét, földön és levegőben is erőszakos volt.

Anton Kravcsenko (Kisvárda)

Az ukrán védő csapata legjobbja volt, védekezésben és támadásban is kimagasló teljesítményt nyújtott. Az első gól előtt ő csúsztatott Gosztonyi elé, míg a saját kapuja előtt Lanzafamét gátolta meg a gólszerzésben egy fontos mentéssel.

Silye Erik (Mezőkövesd)

Nagyon sokat volt játékban, rengeteget futott, bátran ment előre, a támadó passzai 88 százaléka saját emberhez ment. Csapata egyik legjobbja volt

Obinna Nwobodo (Újpest)

Nagy kedvvel futballozott, bejöttek a cselei, 11 kísérletből 9 sikeres volt. A második gól előtti gólpassznál sarokkal hozta játékba Pauljevicset.

Csiki Norbert (Kaposvár)

A kaposváriak legjobbja volt a Fradi ellen, bátran próbálkozott távolról. A meccs elején kiosztott egy gólpasszt Ádámnak, majd ő egyenlített egy jól eltalált lövéssel.

Lucas (Kisvárda)

Remekül szűrt a középpályán, jól játszotta meg a labdákat. A hajrában gólpasszt adott Grozavnak, amivel eldőlt a mérkőzés.

Kovács István (Fehérvár)

A mezőny legjobbja volt Diósgyőrben. Keményen, határozottan futballozott, szerzett egy remek gólt külsővel, a végén pedig kiosztott egy gólpasszt.

Isael (Ferencváros)

A Kaposvár ellen duplázó brazil 400-as InStat-indexet ért el, ilyen magas értéket ebben a szezonban még senki nem produkált. A két gólja mellett volt 5 jó csele és 17 sikeres párharca.

Haruna Garba (DVSC)

A nigériai támadó remek vétel volt a Loki számára, ezt most is bizonyította két góljával. A meccs elején hidegvérrel értékesített egy ziccert, majd a második félidőben egy klasszis találattal döntötte el a három pont sorsát.

Feczesin Róbert (Újpest)

Továbbra is remek formában van a támadó, harmadszor duplázott a szezonban és 8 találatával már egyedül vezeti az NB I góllövőlistáját.

A forduló cseréje: Hahn János (Paks)

Jól szállt be a második félidőre, az ő góljával szépítettek a paksiak az Újpest ellen.

A forduló edzője: Nebojsa Vignjevic (Újpest)

Tetszetős, gólratörő játékkal rukkoltak elő a Paks ellen. Jól használták ki a helyzeteiket, győzelmükkel üldözik az élboly együtteseit.