Az NB I 3. fordulójának válogatottja

Nagy S. (DVSC) – Ene (Kisvárda), Nesterov (Mezőkövesd), Blazic (Ferencváros), Vadnai (Mezőkövesd) – Balogh B. (Paks), Varga K. (DVSC) – Cseri (Mezőkövesd), Szécsi (DVSC), Grozav (Kisvárda) – Futács (Fehérvár)

Nagy Sándor (DVSC)

Több nagy védést is bemutatott a hajdúságiak kapusa a ZTE elleni bajnokin, az első félidőben például Bedi lövésénél ütötte ki látványosan a labdát a léc alól. A hazaiak 3-2-es győzelméből oroszlánrészt vállalt, ugyanis 10 perccel a lefújás előtt kivédte Nikola Mitrovic büntetőjét.

Cornel Ene (Kisvárda)

Védő létére már a 9. percben gólt szerzett a kisvárdai légiós a Honvéd otthonában 3-1-re megnyert bajnokin, amelyen végig magabiztosan fogta a kispestiek olasz támadóját, Davide Lanzafamét.

Andrij Nesterov (Mezőkövesd)

Kemény védőmunkájával hozzájárult ahhoz, hogy a Mezőkövesd kapott gól nélkül lejátssza a Puskás Akadémia elleni bajnokit, így a szezonban hazai pályán még érintetlen Szappanos Péter hálója.

Miha Blazic (Ferencváros)

Amikor a Kaposvár támadni próbált, társaival együtt lezárta a területeket, labdát szerzett, így elérve, hogy a Rákóczi ne alakíthasson ki helyzeteket Gróf Dávid kapuja előtt.

Vadnai Dániel (Mezőkövesd)

A stabil mezőkövesdi védelem bal oldalát lezárta a felcsúti támadók elől, amikor pedig lehetősége volt, bekapcsolódott a támadásokba is.

Balogh Balázs (Paks)

Végig hasznosan játszott a paksi középpályás az Újpest elleni bajnokin, pontos passzokkal szolgálta ki társait a középpálya tengelyében.

Varga Kevin (DVSC)

Két gólpasszt is kiosztott a Zalaegerszeg ellen a fiatal középpályás, a mindent eldöntő, harmadik hazai gólnál is ő játszotta meg Garbát.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

A második félidő elején óriási gólt szerzett, ami győztes találatnak is bizonyult a Mezőkövesd-Puskás Akadémia (1-0) bajnokin, amellyel a kövesdiek továbbra is 100%-osak az idényben. Ezen kívül is veszélyesen játszott.

Szécsi Márk (DVSC)

A Loki leggólveszélyesebb játékosa volt a ZTE ellen. Gólt szerzett, felső lécet lőtt, és kiemelkedő mezőnymunkával vétette észre magát, szinte minden hazai támadás rajta futott keresztül a DVSC győztes bajnokiján.

Gheorghe Grozav (Kisvárda)

A szélen játszva is irányította csapatát, gólpasszt adott, majd a 93. percben szerzett góljával tette fel a koronát teljesítményére a Honvéd elleni 3-1-es siker alkalmával.

Futács Márkó (MOL Fehérvár FC)

A DVTK-t 5-1-re legyőző csapata erőssége volt, végig aktívan játszott, jól helyezkedett és gólt is szerzett, ami már a szezonbeli negyedik találata volt.


A forduló edzője: Miriuta László (Kisvárda)

Remekül felkészítette csapatát a Lanzafamével megerősített, eredménykényszerben lévő Honvéd ellen, és a DVSC elleni 4-1-es vereség utáni szerkezetváltás is meghozta eredményét: a Kisvárda magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott.

A forduló cseréje: Könyves Norbert (Paks)

Egy perccel a beállása után, első labdaérintéséből betalált az Újpest elleni idegenbeli bajnokin a paksi támadó, ezen kívül volt, hogy ziccerbe hozta csapattársát, ám az a lehetőség kimaradt.