Az NB I 4. fordulójának válogatottja

Kovácsik (Fehérvár) – Szolnoki (Puskás Akadémia), Devecseri (ZTE), Ene (Kisvárda), Tamás (ZTE) – Cseri (Mezőkövesd), Nagy D. (Mezőkövesd) Varga K. (DVSC), Radó (ZTE) – Lanzafame (Honvéd), Grozav (Kisvárda)

Kovácsik Ádám (Fehérvár)

A Vidi legjobbja volt Pakson. Több nagy védést is bemutatott, a legnagyobbat Bartha lövésénél, amikor kiszedte a labdát a felső sarokból, majd a második félidőben Böde közeli fejesénél.

Szolnoki Roland (Puskás Akadémia)

Jól zárta le a szélt, rengeteget dolgozott, a támadások segítésére is maradt energiája, de elsősorban a védőmunkájával tűnt ki.

Devecseri Szilárd (ZTE)

Az egerszegiek egyik legjobbja volt az újoncok meccsén. A védelem közepén kiválóan megoldotta a feladatát, valamint lőtt egy hatalmas gólt.

Cornel Ene (Kisvárda)

Stabilitást adott a várdai védelemnek, az újpestiek nem tudták őt átjátszani. Földön és levegőben is magabiztos volt.

Tamás Krisztián (ZTE)

Rengeteget dolgozott a védelem bal oldalán. Végig nagyon aktív volt védekezésben és támadásban is, a második gól előtt ő passzolt Barczihoz.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Marco Rossi szövetségi kapitány is megdicsérte a középpályást, aki ezúttal is bombagólt szerzett. A négyből négy győzelemmel álló kövesdiek húzóembere ebben a szezonban.

Nagy Dániel (Mezőkövesd)

Cseri mellett Nagy is átlagon felüli teljesítményt nyújtott a Diósgyőr ellen. Ő szerezte a rendkívül fontos első találatot, majd a folytatásban is kapura veszélyesen futballozott.

Varga Kevin (DVSC)

A második félidő közepén tulajdonképpen bő tíz perc alatt eldöntötte a Honvéd elleni mérkőzést. Előbb adott egy gólpasszt Harisnak, majd pedig 18-ról ő maga talált Horváth kapujába.

Radó András (ZTE)

A ZTE egyik nyerőembere volt.  A meccs elején róla állították ki Nagy Krisztiánt, majd kiharcolt egy 11-est, amit ő maga értékesített.

Davide Lanzafame (Honvéd)

Nagy szüksége van a gólerős támadóra a nulla pontos kispesti csapatnak. Az olasz csatár remek megoldásokkal vétette magát észre, rúgott két gólt, de ez is kevés volt a pontszerzéshez.

Gheorghe Grozav (Kisvárda)

A román csatár sokadszor bizonyítja, hogy az NB I egyik legjobb légiósa. Az első félidőben fejelt egy gólt, a másodikban pedig remekül tekert a bal alsóba. Az idei bajnokságban már öt találatnál jár.

A forduló cseréje: Urblík József (Puskás Akadémia)

Már az első félidőben beállt és végül nyerőembernek bizonyult. A második játékrészben előbb lőtt egy nagy gólt, majd pedig okosan átemelte Grófot, amivel végleg eldöntötte a meccset.

A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)

A bekapott gól után sem esett szét a csapata, sőt, bátran letámadott és több helyzetet is kialakított. Megérdemelten győzték le a bajnokot.