Az NB I 10. fordulójának válogatottja

Dibusz (Ferencváros) – Batik (Honvéd), Pillár (Mezőkövesd), Blazic (Ferencváros), Tamás M. (Diósgyőr) – Berecz (Mezőkövesd), Gazdag (Honvéd), Sigér (Ferencváros) – Zivzivadze (Mezőkövesd), Isael (Ferencváros), Moutari (Honvéd)

Dibusz Dénes (Ferencváros)

Óriási formában van a Fradi kapusa. Az Újpest, a CSZKA Moszkva és a Vidi ellen ellen is hatalmas bravúrokra volt képes. A fehérvári mérkőzésen még a hosszabbításban is bemutatott két óriási védést, amivel hatalmas érdemei voltak abban, hogy csapata megnyerte a rangadót.

Batik Bence (Honvéd)

Ezúttal is stabilitást adott a kispesti védelemnek. A levegőben rendre megnyerte a párharcait. A támadásokat is hatékonyan segítette, ha van egy kis szerencséje, akkor a második félidő elején gólt szerezhetett volna, de közeli fejese a felső lécen csattant.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)

A meccs elején egy elcsúszása után helyzetbe kerültek a debreceniek, de ezt követően hiba nélkül hozta le a meccset. Kemény volt és határozott, ha kellett, jól segítette ki társait.

Miha Blazic (Ferencváros)

Nyomás alatt is hiba nélkül oldotta meg védekező feladatát, de arra is maradt energiája, hogy remek indításokkal hozza helyzetbe társait.

Tamás Márk (Diósgyőr)

Hatékonyan játszotta be a szélt, rengeteget futott, segítette a támadásokat. A második játékrész közepén kiharcolt egy büntetőt, amit Iszlai értékesített, három ponthoz juttatva ezzel a Diósgyőrt.

Berecz Zsombor (Mezőkövesd)

A középpálya motorja volt, bejöttek a passzai, kivette a részét az összjátékból, nem mellékesen pedig rúgott egy óriási gólt 25 méterről.

Gazdag Dániel (Honvéd)

Végig nagyon aktív volt, a meccs elején kiharcolt egy 11-est, majd ezt követően is kapura veszélyesen futballozott.

Sigér Dávid (Ferencváros)

Egyértelműen a Fehérvár elleni rangadó hőse volt két góljával. Ha van egy kis szerencséje, mesterhármast érhetett volna el.

Budu Zivzivadze (Mezőkövesd)

Tarthatatlannak bizonyult, bejöttek a cselei. A második félidő elején egy szép szóló végén gólt szerzett, majd a hajrában kiosztott egy gólpasszt Vajdának.

Isael (Ferencváros)

Ezúttal is bebizonyította, hogy az egyik legkreatívabb légiós az NB I-ben. Mindkét Fradi gólban nagy szerepet játszott, az elsőnél ő ívelte fel a szabadrúgást, míg a második előtt sarokkal adott gólpasszt Sigérnek.

Amadou Moutari (Honvéd)

Csapata legjobbja volt. Remek labdákkal játszotta meg társait, végig nagy kedvvel futballozott. Szépségdíjas gólt szerzett: két védőt elfektetve tekert a hosszú sarokba.

A forduló edzője: Szergej Rebrov (Ferencváros)

Sokan féltették a Fradit, hogy a moszkvai EL-mérkőzés után fáradtak lesznek a Vidi ellen. A meccs hajrájában ugyan a hazaiak beszorították a zöld-fehéreket, de végül nagyon fontos három pontot gyűjtöttek be.

A forduló cseréje: Ezekiel Henty (Puskás Akadémia)

Sérülés után visszatérve, csereként beállva győztes gólt szerzett Kisvárdán.