NB I, a 27. forduló válogatottja

Tóth B. (Puskás Akadémia) – Lovrencsics (Ferencváros), Musliu (MOL Fehérvár FC), Bobál D. (ZTE)- Favorov (ZTE), Bognár (Paks), Slagveer (Puskás Akadémia), Szánthó (ZTE) – Sajbán (Paks), Géresi (Puskás Akadémia), Gazdag (Honvéd).

Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

Ezúttal is remek formában védett, az első félidőben Vadnai fejesénél, a hajrában pedig Vojtus lövésénél kellett nagyot védenie, de a 90 perc során végig magabiztosan teljesített.

Lovrencsics Gergő (Ferencváros)

Rengeteget segítette a támadásokat, a második gólnál az ő beadását követően csapott le a kipattanóra Boli.

Visar Musliu (MOL Fehérvár FC)

A fehérvári hátsó alakzat stabil pontja volt, a legtöbbször jól olvasta a játékot.

Bobál Dávid (ZTE)

A védelem vezére volt, jól irányította a társakat, Drazsics helyzeténél pedig jó ütemben avatkozott közbe.

Artem Favorov (ZTE)

Nagyon sokat dolgozott a középpályán, a védekezésből és a támadásból is kivette a részét. Több jó blokkja és fontos szerelése is volt hátul, a 87. percben pedig egy szép kapáslövéssel állította be a végeredményt.

Bognár István (Paks)

Ismét jól mozgatta csapatát, pontrúgásai, beadásai egyaránt veszélyesek voltak. Adott egy gólpasszt, valamint a harmadik találatból is kivette a részét.

Luciano Slagveer (Puskás Akadémia)

Végig aktívan játszott a szélen, veszélyes beadásaival többször is helyzetbe hozta társait, az utolsó pillanatban pedig gólpasszt adott Balutának.

Szánthó Regő (ZTE)

A zalai támadósor legveszélyesebb játékosa volt, bátran vállalkozott, a 16. percben remek szabadrúgásgólt lőtt.

Sajbán Máté (Paks)

Rengeteg gondot okozott az ellenfél védőinek, az első gólnál az élesen középre lőtt labdája után lőtt öngóllal szerzett vezetést a Paks, a második hazai találat előtti támadás is az ő remek sarkazós cselével és tökéletes ütempasszával indult, a hajrában pedig egy látványos sarkazással adott gólpasszt.

Géresi Krisztián (Puskás Akadémia)

A válogatottban a múlt héten debütáló támadó ismét csapata egyik, hanem a legjobbja volt. Már a 9. percben egy 16-oson kívüli remek lövésnek köszönhetően betalált, majd kiharcolt egy mezőkövesdi kiállítást és az egész meccsen tarthatatlan volt.

Gazdag Dániel (Budapest Honvéd)

Továbbra is ontja a gólokat, az Újpest ellen egy perc alatt sikerült dupláznia, így már 13 találatnál jár az idényben.

A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)

Ahogyan megszokhattuk, ismét támadó szellemben küldte pályára csapatát, ennek pedig meg is lett az eredménye: megszakította kollégája, Pintér Attila 13 meccses veretlenségi sorozatát. Emberelőnyben ugyan akadtak nehézségei a Puskásnak, ám a csereként pályára küldött Baluta góljával végül lezárták a meccset.

A forduló cseréje: Sigér Dávid (Ferencváros)

A 63. percben küldte be Rebrov, ezt követően sokat futott és egy ollózós gólt is szerzett.