A 19. forduló válogatottja

Póser (Budafok) – Ikenne-King (MTK), Jagodics (Budafok), Katanec (Mezőkövesd), Herrera (MTK) – Somalia (FTC), Plsek (Puskás Akadémia) – Varga R. (MTK), Kiss T. (Puskás Akadémia), Isael (FTC) – Kovács D. (Budafok)
A forduló edzője: Michael Boris (MTK)
A forduló cseréje: Mezei Szabolcs (MTK)

Póser Dániel (Budafok)

Az újonc egyik legjobbja volt. Már az első negyedórában két nagy védést is bemutatott Lesjak próbálkozásait követően. Végig magabiztosan állt a kapuban.

Patrick Ikenne-King (MTK)

Az MTK védője rengeteget futott, nagy szerepe volt abban, hogy a széleken meg tudták bontani a Kisvárda védelmét. Egyik legjobb meccsét játszotta a fővárosi kék-fehérek színeiben.

Jagodics Márk (Budafok)

Jó igazolásnak bizonyult. Érződik, hogy amióta ott van a védelem tengelyében masszívabb a budafokiak hátsó alakzata. Ezúttal is megbízható, kiemelkedő produkciót nyújtott.

Matija Katanec (Mezőkövesd)

A Fehérvár nem ezen a mérkőzésen mutatta a legellenállhatatlanabb támadójátékát, ettől függetlenül szükség volt a horvát légiós rutinjára. Jól olvasta a játékot, remekül fogta össze a kövesdi védelmet.

Sebastián Herrera (MTK)

Sokat segítette a támadásokat a balhátvéd, aki az 52. percben pontosan ívelt Varga Roland fejére, amivel gólpasszt adott csapattársának.

Somalia (Ferencváros)

Sokat dolgozott a középpályán, agresszív volt, jól szűrte a támadásokat, labdái többnyire pontosak voltak.

Jakub Plsek (Puskás Akadémia)

Ezúttal is bebizonyította, hogy nagy munkabírású játékos, aki a támadásokat is képes hatékonyan támogatni. A második félidő elején a higgadtan értékesített 11-esével tulajdonképpen lezárta a mérkőzést.

Varga Roland (MTK)

Remek vétel volt. Ezúttal is kiválóan játszott, egy gólpasszal és egy góllal eldöntötte a kisvárdai mérkőzést.

Kiss Tamás (Puskás Akadémia)

A felcsútiak legjobbja volt a Diósgyőr ellen, nagy kedvvel ficánkolt a védők között. A félidő közepén ellentmondást nem tűrően használta ki az első komolyabb helyzetét. Később fejelt még egy gólt, de azt les miatt nem adták meg.

Isael (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt a derbin, nagy kedvvel futballozott. Ő szerezte csapata rendkívül fontos első gólját, az öngól előtt pedig a brazil légiós tekerte középre a szögletet.

Kovács Dávid (Budafok)

A mezőny legjobbja volt, aki főleg a második félidőben villogott. Előbb értékesített egy 11-est, majd két perccel később 17 méterről kilőtte a jobb sarkot.

A forduló edzője: Michael Boris (MTK)

Csapatának sikerült megvalósítania azt a játékot, amit eltervezett, ezen kívül a cseréivel is kifejezetten jól nyúlt bele a mérkőzésbe. Irányításával az MTK az NB I-et és az NB II-t is figyelembe véve először győzte le a Kisvárdát.

A forduló cseréje: Mezei Szabolcs (MTK)

Nagyon jól szállt be Kisvárdán a félidőben, sokat futott, “ültek” a passzai, nagy szerepe volt abban, hogy jelentősen feljavult az MTK játéka a második játékrészre.