A 2. forduló válogatottja

Kovácsik (Vidi) – Pauljevic (Újpest), Szatmári (DVSC), Pávkovics (DVSC), Szabó J. (Paks) – Cseri (Mezőkövesd), Balogh B. (Paks), Karnickij (Mezőkövesd), Remili (Paks) – Hahn (Paks), Garba (DVSC).

Kovácsik Ádám (Vidi)

Rengeteg helyzetet dolgozott ki a Puskás Akadémia a fehérváriak ellen, ám Kovácsik több nagy bravúrt is bemutatott, így érintetlen maradt a hálója. A 2. fordulóban a Vidi-kapus kapta a legmagasabb InStat-indexet (362).

Branko Pauljevic (Újpest)

Védekezésben és támadásban is egyaránt remekül oldotta meg feladatát, pontos passzokkal és veszélyes beadásokkal segítette az előrejátékot.

Szatmári Csaba (DVSC)

A 13. percben az ő góljával szerzett vezetést a DVSC egy szögletet követően, ami megadta a lökést a hazaiaknak. A hátvéd ezt követően hátul is magabiztosan játszott.

Pávkovics Bence (DVSC)

Kellő határozottsággal játszotta végig a Kisvárda elleni összecsapást, volt egy fontos szerelése is a mérkőzés elején,  a 94. percben pedig a középhátvéd állította be a 4-1-es végeredményt egy közeli fejessel.

Szabó János (Paks)

Összeszedetten játszott a csapatkapitány, fontos párharcokat nyert meg, elöl pedig veszélyes volt a pontrúgásoknál.

Remili Mohamed (Paks)

A 34 éves szélső góljával szerezte meg a vezetést a Paks, majd ezt követően is végig aktívan játszott, a duplázáshoz is közel került, ám a 20 méteres emelése a felső lécről kifelé pattant.

Balogh Balázs (Paks)

Két gólpasszt is kiosztott, beadásai és szabadrúgásai rendre zavart okoztak a Honvéd védelmének.

Alekszandar Karnickij (Mezőkövesd)

Jól szűrte meg a Kaposvár támadásait, játékával gyorsan váltott védekezésből támadásba a Mezőkövesd. A mérkőzés legjobbja volt.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Látványos egyéni alakítását követően gyűjtötte be a három pontot a Mezőkövesd Kaposváron. A csapatkapitánynál mindig jó helyen volt a labda, rendre jól továbbította azt és több sikeres cselt is bemutatott.

Hahn János (Paks)

Két találattal vette ki a részét a Budapest Honvéd elleni 3-1-es győzelemből.

Haruna Garba (DVSC)

A pályán töltött 87 perc alatt folyamatosan lekötötte a kisvárdai védők figyelmét és rendre veszélyt jelentett a kapu előtt, ennek eredményeképp a DVSC harmadik gólját szerezte.

A forduló cseréje: Nguen Tokmac (Ferencváros)

Harminc percet kapott a ZTE elleni mérkőzésen, a hosszabbításban pedig győztes gólt lőtt.

A forduló edzője: Szergej Rebrov (Ferencváros)

Jól nyúlt bele a meccsbe, két cseréje, Leandro és Tokmac révén fordította meg a mérkőzést a Fradi a ZTE otthonában.