NB I, az 1. forduló válogatottja

Demjén (ZTE) – Kusnyír (DVSC), Nunes (PAFC), Leoni (Kisvárda) – Bévárdi (DVSC), Navratil (Kisvárda), Alef (Fehérvár), Ötvös (Kisvárda), Dzsudzsák (DVSC) – Besirovic (Mezőkövesd), Sajbán (Paks)

Demjén Patrik (ZTE)

Az első félidőben ugyan volt egy hibája, ám ezt követően végig magabiztosan védett. A Nikolics elleni egy az egyes szituációnál bravúrra volt szüksége, mint ahogyan a hajrában Rus szabadrúgásánál is.

Kusnyír Erik (DVSC)

Biztos pontja volt a védelemnek, emellett a támadásokat is hatékonyan segítette. A hajrában volt egy remek lövése szélről, amit a kapus védett.

Joao Nunes (Puskás Akadémia)

Kiválóan fogta össze a védelmet, szinte hiba nélkül játszott, a 17. percben Tallo helyzeténél mentett óriásit. Végül ő lett a felcsútiak nyerőembere, miután a második félidőben egy fejessel kettőre növelte csapata előnyét.

Matheus Leoni (Kisvárda)

A kisvárdaiak legjobbja volt a Fradi ellen. Hatalmas érdemei voltak abban, hogy csapata győzni tudott a Groupama Arénában. Rengeteget futott, segítette a támadásokat és bal külsővel lőtt egy klasszis gólt, amivel vezetést szerzett csapatának.

Bévárdi Zsombor (DVSC)

2-1-es Loki vezetésnél tulajdonképpen lezárta a meccset a 81. percben. Egy csellel két kispesti védőt is becsapott, majd 5 méterről higgadtan lőtt a bal sarokba.

Jaroslav Navratil (Kisvárda)

Leoni mellett ő is átlagon felüli teljesítménnyel rukkolt elő. Az első gólt megelőző akció is tőle indult, majd a 64. percben egy hidegvérű mozdulat után gurított Bogdán mellett a jobb sarokba.

Alef (Fehérvár)

A Vidi legjobbja volt a ZTE ellen. Sokat volt nála a labda, aktívan futballozott és adott egy gólpasszt.

Ötvös Bence (Kisvárda)

A várdaiak egyik leghatékonyabb játékosa volt, előbb Leoninek majd pedig Navratilnak osztott ki egy gólpasszt, így nem kis érdemeket szerzett abban, hogy legyőzték a Fradit.

Dzsudzsák Balázs (DVSC)

Igazi vezérként futballozott, voltak remek távoli lövései, kiharcolt egy 11-est, amit magabiztosan értékesített.

Dino Besirovic (Mezőkövesd)

A kövesdiek legjobbja volt. Az első félidő közepén ő szerzett vezetést csapatának, de végig gólratörően, lendületesen futballozott, több esetben a remekül szolgálta ki a társait.

Sajbán Máté (Paks)

A paksiak legveszélyesebb támadója volt a nyitófordulóban. Az 54. percben egy remek összjátékot követően 15 méterről kilőtte a bal sarkot.

A forduló edzője: Joao Janeiro (Kisvárda)

Ennél jobb debütálásról nem is álmodhatott volna a portugál edző. Úgy hozták el a három pontot a Fradi otthonából, hogy tulajdonképen nem forgott veszélyben a győzelmük.

A forduló cseréje: Andreias Calcan (Mezőkövesd)

Pintér Attila nyári igazolása máris nyerőember volt az első bajnokin. A román légiós egy perccel a beállása után eldöntötte a Paks elleni meccset.