NB I, a 32. forduló válogatottja

Dombó (Kisvárda) – Mezghrani (Honvéd), Bobál (ZTE), Rus (Fehérvár), Ristevski (Újpest) – Laidouni (Ferencváros), Hidi (Honvéd), Bognár (Paks), Houri (Fehérvár) – Nikolics (Fehérvár), Tokmac (Ferencváros)

Dombó Dávid (Kisvárda)

Ezúttal nem akadt kiugró kapusteljesítmény a fordulóban, a Kisvárda hálóőre azonban végig magabiztosan avatkozott játékba, amikor kellett, a végén pedig Babati ziccerénél bravúrral hárított.

Mohamed Mezghrani (Honvéd)

Küzdött, hajtott és nyerőember lett. A második félidőben lőtt távoli bombájával az NB I-ben tartotta a Honvédot.

Bobál Dávid (ZTE)

Remekül fogta össze a védelmet, sok párharcot nyert, a kisvárdai támadók nem igazán tudtak helyzetbe kerülni a Zalaegerszeg ellen.

Rus Adrián (Fehérvár)

Ahogy az elmúlt hetekben, úgy most is remek védőmunkát végzett, végig kemény és határozott volt, emellett a támadásokat is segítette.

Kire Ristevski (Újpest)

Biztos pontja volt a védelemnek, ha kellett, jó ütemben segítette ki a társait, a megszerzett labdákat pedig rendre pontosan játszotta meg.

Aissa Laidouni (Ferencváros)

Ugyan csereként állt be, de olyan markáns játékot nyújtott ezúttal is, hogy helye van a csapatunkban. Az ütközéseknél kiválóan használta ki a testi erejét, volt egy remek szabadrúgása, a végén pedig gólpasszt adott Tokmacnak.

Hidi Patrik (Honvéd)

Aktív volt, igazi vezérként futballozott, a támadások szinte mindegyike rajta keresztül futott végig.

Bognár István (Paks)

A paksiak legjobbja volt, remek labdákkal szolgálta ki a társait, a távoli lövései pedig életveszélyesek voltak. A hajrában előbb 23 méterről talált be, majd a tizenhatoson belülről is eredményes volt.

Lyes Houri (Fehérvár)

Ezúttal is bizonyította, hogy az NB I egyik legjobb rúgótechnikával rendelkező játékosa. Remek labdái voltak, a hajrában pedig jobbal a bal sarokba tekert egy szabadrúgást.

Nikolics Nemanja (Fehérvár)

A Vidi legaktívabb játékosa volt, a fejesei rendre veszélyt jelentettek, gólt azonban lábbal szerzett, Funsho passzát passzolta a bal sarokba a meccs elején

Tokmac Nguen (Ferencváros)

Ugyan tavasszal eddig elmaradt a formája az őszitől, a Mezőkövesd ellen azonban az ő két góljával nyert a Fradi 2-1-re. Előbb nyolc méterről talált a kapuba, majd a 89. percben hat méterről fejelt a hálóba.

A forduló cseréje: Böde Dániel (Paks)

Remekül szállt be, ő fejelte a paksiak egyenlítő találatát, a negyedik gólnál pedig kiküzdötte a labdát Bognárnak.

A forduló edzője: Bognár György (Paks)

Formájukat elnézve, sajnálhatják, hogy már csak egy forduló van hátra a bajnokságból. Hátrányból felállva győzték le az ezüstéremért harcoló Puskás Akadémiát, ráadásul 75 találattal megdöntötték a Ferencváros eddig gólrekordját a 12 csapatos NB I-ben.