A 6. forduló válogatottja

Kovácsik (Fehérvár) – Nego (Fehérvár), Brkovic (Diósgyőr), Blazic (Ferencváros), Burekovic (Újpest) – Varga R. (Ferencváros), Cseri (Mezőkövesd), Tokmac (Ferencváros) – Feczesin (Újpest), Zivzivadze (Mezőkövesd), Vanecek (Puskás Akadémia)

Kovácsik Ádám (Fehérvár)

Több nagy védése is volt a Honvéd ellen.  A hosszabbítás harmadik percében hatalmas védést mutatott be Batik fejesénél: a léc alól szedte ki a labdát, így komoly érdemei voltak abban, hogy a Vidi nyerni tudott.

Loic Nego (Fehérvár)

Hatékonyan segítette a támadásokat beadásai pontosak voltak, emellett bejöttek a cselei, kilenc kísérletből hét sikeres volt.

Dusan Brkovic (Diósgyőr)

Remekül megoldott a védekező feladatát. Határozottan futballozott, többször segítette ki a társait. Ő szerezte a csapata győztes gólját, amivel a DVTK ellépett a kiesőhelyről.

Miha Blazic (Ferencváros)

Remekül hatástalanította Böde Dánielt. Emellett pontos mélységi indításokkal vétette magát észre. Csapata egyik leghasznosabb tagja volt.

Dzenan Burekovic (Újpest)

Végig veszélyes volt a széleken, a beadásai ültek, ráadásul távoli lövésekkel is próbálkozott. Koszta Márknak gólpasszt adott.

Varga Roland (Ferencváros)

Nagy kedvvel futballozott, kapura veszélyesen játszott. Az első félidő végén magabiztosan értékesített egy 11-est, amivel el is döntötte a mérkőzést. A hajrájában pedig egy 17 méteres szabadrúgást csavart a kapuba, kialakítva ezzel a 4-0-s végeredményt.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Ismét a mezőkövesdiek húzóembere volt, rengeteget dolgozott a mezőnyben, több sikeres cselt is bemutatott, valamint jól osztogatta a labdákat. Az első gólnál az ő lapos szöglete után szerzett vezetést a borsodi csapat Kisvárdán.

Nguen Tokmac (Ferencváros)

Nagyon élt a pályán, bejöttek a megoldásai. Az első félidőben két perc alatt szerzett egy gólt és kiosztott egy gólpasszt.

Feczesin Róbert (Újpest)

A lilák nyerőembere volt, a hajrában megfordította a mérkőzés állását. A 87. percben egyenlített, a hosszabbítás negyedik percében pedig értékesített egy 11-est, így az Újpest legyőzte a Debrecent.

Budu Zivzivadze (Mezőkövesd)

Hatalmas érdemei voltak abban, hogy csapata nyerni tudott Kisvárdán. A meccs elején egy szép kombináció után szerzett vezetést a kövesdieknek, majd a második félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

David Vanecek (Puskás Akadémia)

A felcsútiak nyerőembere volt. A második félidő elején két perc alatt duplázott, amivel eldöntötte a Kaposvár elleni meccset.

A forduló edzője: Feczkó Tamás (Diósgyőr)

Remekül sikerült a debütálása a DVTK kispadján. Szervezett célfutballal győzték le a Zalaegerszeget. A miskolciak így csaknem másfél hónap után nyertek újra bajnokit.

A forduló cseréje: Koszta Márk (Újpest)

A 70. percben kapott lehetőséget Nebojsa Vignjevic vezetőedzőtől, ezt követően pedig az ő lendületes játéka is kellett ahhoz, hogy a hátralévő időben három gólt is szerezzen az Újpest. Öt perccel a pályára lépését követően látványos fejes után talált be.