A forduló válogatottja:

Dibusz (FTC) – Kinyik  (DVSC), Litauszki (Újpest), Szabó J. (Paks) – Varga K., (DVSC) Bódi (DVSC), Cseri (Mezőkövesd), Holender (Honvéd) – Varga R., (FTC) Novothny, (Újpest), Könyves (DVSC)

Dibusz Dénes (FTC)

Magabiztosan állt a kapuban, két nagy védést is bemutatott Vela lövését követően, főleg az első volt bravúr, amikor lábbal hárított a közeli próbálkozást követően.

Kinyik Ákos (DVSC)

Szatmári Csabával átlagon felüli munkát végzett a védelem közepén. Minden labdát „eltakarított”, a levegőben verhetetlen volt. Kiválóan állította meg a felcsúti támadásokat.

Litauszki Róbert (Újpest)

Az első félidőben volt 1-2 kisebb bizonytalansága, de összességében vezére volt a 60 percen át visszafogottabb teljesítményt nyújtó újpesti védelemnek, amelynek ő volt a legstabilabb pontja. 1-0-s hazai vezetésnél volt egy hatalmas mentése: becsúszással akadályozta meg, hogy Farkas nagy helyzetben a hálóba lőhessen.

Szabó János (Paks)

Voltak veszélyes beadásai, egy ízben pedig szép esernyőcselt osztott ki az ellenfél védőjének. A saját kapuja előtt is rendre jól oldotta meg a feladatát.

Varga Kevin (DVSC)

Ezúttal is villogott a Loki fiatal tehetsége. Bejöttek a cselei, passzai pontosak voltak, ráadásul most ballal szerzett egy klasszis gólt.

Bódi Ádám (DVSC)

Minden támadás rajta keresztül ment végig, sokat változtatta a helyét, az első találat előtt ő a adta a gólpasszt Vargának.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Ő lőtte a kövesdiek első gólját. Határozottan futballozott, Balázs Benjámin nem tudta őt tartani.

Filip Holender (Honvéd)

Kiválóan szállt be a sérüléséből visszatérő játékos, rengeteget dolgozott a balszélen.  Előbb volt egy óriási mentése, majd a második félidőben az ő találatával egyenlítettek a kispestiek, ami végül egy pontot jelentett a bajnoknak.

Varga Roland (FTC)

Nem tud hibázni a Fradi támadója. Ezúttal „lehetetlen” szögből vette be az ellenfél kapuját. 10 fordulót követően 11 góllal vezeti a góllövőlistát.

Novothny Soma (Újpest)

Bő húsz perc alatt egy triplájával lerendezte a meccset. Annyira eksztázisban játszott, hogy a második 11-es előtt nem érdekelte, ki volt kijelölve a büntető rúgására, elvette a labdát és a léc alá bombázta.

Könyves Norbert (DVSC)

Végig kapura veszélyesen futballozott, de sokáig nem volt szerencséje, a hajrában aztán sikerült betalálnia, amivel eldöntötte a felcsútiak elleni találkozót.

A forduló cseréje:

Obinna Nwobodo (Újpest)

A nigériai támadó beállt, majd negyedóra alatt kiosztott két gólpasszt Novothnynak.

A forduló edzője:

Herczeg András (DVSC)

A legutóbbi öt fordulóban győztesen hagyta el a játékteret a Loki. A Puskás Akadémia ellen tökéletes taktikával küldte pályára játékosait.  Megvolt a masszív védekezés, az adódó helyzeteket pedig jól használták ki.