A forduló válogatottja

Nagy S. (DVSC) – Pauljevics (Újpest), Poór (Puskás Akadémia), Vári (Kisvárda) – Kovács (Vidi), Bódi (DVSC), Knezevic (Puskás Akadémia), Szécsi (DVSC), Beridze (Újpest) – Hodzic (Vidi), Hasani (DVTK)

Nagy Sándor (DVSC)

Már az első percben hárított egy 11-est, és a folytatásban is remek teljesítményt nyújtott. A Loki kapusa két hatalmas bravúrt is bemutatott, előbb Mészáros közeli lövésénél, majd pedig Tamás fejesénél védett nagyot.

Branko Pauljevics (Újpest)

Ezúttal is igazolta, hogy remek formában van. Jól zárta le a szélt és a támadásokat is hatékonyan segítette. Előbb Beridzének, majd pedig Novothnynak osztott ki egy gólpasszt.

Poór Patrik (Puskás Akadémia)

Igazi vezére volt a védelemnek, amelyre főleg az első félidőben nehezedett nagy nyomás. Jól használta ki fizikai adottságait, nem tudtak vele mit kezdeni a kövesdi támadók.

Vári Barnabás (Kisvárda)

Biztos pontja volt a védelemnek. Sokat ütközött, jól segítette ki társait. Még 0-0-s állásnál volt egy fontos mentése, az utolsó pillanatban tisztázott a kapufánál.

Kovács István (Vidi)

Erősen megoszlanak a vélemények, hogy a Lovrencsicsnek való becsúszása után ki kellett volna-e állítani, Erdős játékvezető mindenesetre a pályán hagyta, és végül nyerő ember lett. A Vidi győztes gólja előtt ő adta a gólpasszt egy tökéletes indítással, de mélységből mindvégig nagyon jól irányított, rengeteget futott és sok labdát szerzett.

Bódi Ádám (DVSC)

Rúgott egy remek szabadrúgásgólt, amivel elvette a Haladás maradék önbizalmát is. A folytatásban jól kamatoztatta technikai tudását, csapata egyik legjobbja volt.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

Remek teljesítményt nyújtott a horvát játékos, előbb a kapust is kicselezve higgadtan gurított a kapuba, majd a második félidőben értékesített egy 11-est, amivel végleg eldöntötte a Mezőkövesd elleni találkozót.

Szécsi Márk (DVSC)

Végig kapura veszélyesen futballozott, már az első félidőben is volt egy jó lökete, amit Király bravúrral kiütött. A második játékrész elején Kusnyir passza után szépen gurított a jobb sarokba, eldöntve ezzel a meccset, majd nem sokkal később volt egy távoli lövése, ami centikkel ment mellé.

Giorgi Beridze (Újpest)

Rengeteget futott, szinte minden támadásban benne volt. A második félidő elején jól rázta le a védőit és Paulejvic beadását a bal sarokba küldte.

Armin Hodzic (Vidi)

Eddig ritkán kezdett, most betették a kezdőcsapatba, és a forduló rangadóján élt is a lehetőséggel, hiszen nagyon fontos gólt szerzett a Fradi ellen. Főleg az első félidőben rendre megjátszható volt, jól is tartotta meg a labdákat, a passzjátéka is átlagon felüli volt.

Florent Hasani (Diósgyőr)

A diósgyőriek legjobbja volt Pakson. Az első félidőben kiharcolt egy erősen vitatható 11-est, amit azonban Mihajlovic kihagyott. A második játékrészben egy távoli lövéssel eldöntötte a három pont sorsát, igaz, a hazai kapus szerencsétlen mozdulata is kellett a találathoz.

A forduló cseréje: Marko Scepovic (Vidi)

A 64. percben állt be, majd három perccel később Otigbát becsapva helyezett Dibusz kapujába, eldöntve ezzel a rangadót.

A forduló edzője: Marko Nikolic (Vidi)

Mivel más esélyük nem volt, az első perctől egyértelművé tették, hogy mindenáron győzni akarnak a Fradi ellen. Hodzic kezdőbe rakása telitalálatnak bizonyult, mint ahogy Scepovic becserélése is.