A 30. forduló válogatottja

Danilovic (Diósgyőr) – Osváth (Paks), Blazic (Ferencváros), Bobál D. (ZTE), Deutsch (Puskás Akadémia) – Gyurcsó (Puskás Akadémia), Skvarka (Ferencváros), Nagy D. (Mezőkövesd), Heister (Ferencváros) – Haraszti (Paks), Radó (ZTE)

Branislav Danilovic (Diósgyőr)

Ritkán kerül be a legjobbak közé olyan kapus, aki két gólt kapott, de a szerb kimagaslót nyújtott. Három hatalmas védése is volt, Knezevic két nagy helyzetét is megfogta. Ő tartotta meccsben a csapatát. Nem rajta múlt, hogy végül kikapott a Diósgyőr.

Osváth Attila (Paks)

Ahogy a csapata, úgy ő is tartja remek formáját. Ezúttal is aktívan segítette a támadásokat, beadásai veszélyesek voltak.

Miha Blazic (Ferencváros)

Ezúttal is jól fogta össze a védelmet, bár a Honvéd támadói ritkán állították megoldhatatlan helyzet elé a Fradi hátvédjeit. Bátran ment előre, ő szerezte fejjel a vezető találatot.

Bobál Dávid (ZTE)

Stabil védőmunkával vette ki a részét a Zalaegerszeg kisvárdai győzelméből a hátvéd, aki a támadásokat is hatékonyan segítette.

Deutsch László (Puskás Akadémia)

A 21 éves védő első élvonalbeli gólját szerezte, de mellette a védőfeladatát is jól megoldotta, az 54. percben önfeláldozóan mentett bevetődve Kiss helyzeténél.

Gyurcsó Ádám (Puskás Akadémia)

Szinte az összes veszélyes ellentámadásból kivette a részét, többször is sikerült átjátszania a védőjét. Pontos beadásai voltak, Vaneceket pedig kihagyhatatlan helyzetbe hozta a második gólnál.

Michal Skvarka (Ferencváros)

A legjobb meccsét játszotta a Fradiban. Remek labdái voltak, az első gól előtt ő adta be a szögletet, majd lőtt egy szép gólt 16 méterről.

Nagy Dániel (Mezőkövesd)

Ezúttal is vezéregyéniség volt együttesének, remek labdákkal játszotta meg a társakat, Pekárnak ő adta a gólpasszt.

Marcel Heister (Ferencváros)

Az egész mérkőzés folyamán jól játszotta be a bal szélt, szinte az összes beadása veszélyes volt. A második gólt megelőzően is ő ívelte a labdát Zubkov mellére, aki szépen készítette le Skvarkának.

Haraszti Zsolt (Paks)

A mezőny legjobbja volt a Kaposvár ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen. Igazi vezérként futballozott, rendszeresen veszélyt jelentett a kapura. Az első félidőben egy kipattanó után talált a kapuba, majd szünet után büntetőből is eredményes volt.

Radó András (ZTE)

Kiharcolt, majd magabiztosan értékesített egy 11-est a Kisvárda ellen, amivel csapata megnyerte a mérkőzést, sőt, nagy valószínűséggel az NB I-es tagságát is megőrizte.

A forduló cseréje: Koszta Márk (Újpest)

A 95. percben fejelt góljával fosztotta meg volt csapatát a győzelemtől és szerzett nagyon fontos egy pontot a jelenlegi együttesének.

A forduló edzője: Sergei Rebrov (Ferencváros)

Jól rotálta a csapatát, látszott, hogy a Fradi a Honvéd ellen már le akarta zárni a bajnokságot. Érdekesség, hogy Blazic személyében az új csapatkapitánya, valamint az eddig kevesebb lehetőséget kapó Skvarka nyerte meg a meccset.