Az 5. forduló válogatottja:

Nagy S. (DVSC) – Nego, (Videoton) Gévay (Paks) Jagodics (Haladás) – Vela (DVTK), Papp (Paks), Zsótér (Újpest), Varga (FTC) – Ugrai (DVTK),  Lanzafame (Honvéd), Hahn (Paks)

Nagy Sándor (DVSC)

Óriási bravúrokat mutatott be a Videoton ellen. A 97. percben Lazovics 11-esével szemben azonban már ő is tehetetlen volt.

Loic Nego (Videoton)

Nagyon motiváltan, nagy kedvvel futballozott, rengeteget futott a jobb oldalon, beadásai rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Gévay Zsolt (Paks)

A védelem oszlopa volt, sok fejpárbajt megnyert, ő adta a gólpasszt Hahnnak.

Jagodics Márk (Haladás)

A második félidő elején lépett pályára, de teljesítményévek kiérdemelte, hogy itt legyen a legjobbak között. Beállása után szilárdabb lett a Haladás védekezése, a 78. percben pedig egy fejessel lezárta a meccset.

Diego Vela (Diósgyőr)

Az idei szezonban a DVTK legjobbja. Ezúttal is aktív volt, szinte minden támadás rajta keresztül futott végig. A hajrában egy szép szóló végén egy pontot érő gólt szerzett.

Papp Kristóf (Paks)

A meccs embere volt. Rengeteg labdát szerzett, amelyeket kiválóan játszott meg. Egy ízben csaknem gólt szerzett, de távoli próbálkozását védte Dibusz.

Zsótér Donát (Újpest)

A lilák legjobbja volt korábbi csapata ellen. Szerzett egy klasszis gólt, majd ezt követően is veszélyesen futballozott.

Ugrai Roland (Diósgyőr)

Ezúttal gólt ugyan nem szerzett, de rendkívül aktív volt, szép szólói élményszámba mentek.

Varga Roland (FTC)

Ő volt a Fradi legjobbja, bár ezt a címet most nem volt nehéz megszereznie… Lőtt egy szép gólt és ő jelentette a legtöbb veszélyt kapura.

Davide Lanzafame (Honvéd)

Nem tud hibázni az olasz támadó. Eddig mind az öt fordulóban betalált, ráadásul most egy gólpasszt is kiosztott.

Hahn János (Paks)

Ő szerezte a paksiak egyenlítő gólját és végig lekötötte a ferencvárosi védők figyelmét.

A forduló edzője:

Csertői Aurél (Paks)

Miután túlélték az első rohamokat, fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását. Bátran játszottak a Ferencváros otthonában, közelebb álltak a győzelemhez ellenfelüknél.

A forduló cseréje:

Kulcsár Tamás (Vasas)

Egyértelműen színt vitt a Vasas támadójátékába, Murka okos passza után pedig szerzett egy a magyar pályákon ritkán látható gólt.