A 32. forduló válogatottja

Nagy G. (Paks) – Fiola (Vidi), Katanec (Mezőkövesd), Pillár (Mezőkövesd), Heister (Ferencváros) – Nego (Vidi), Isael (Ferencváros), Vernes (DVTK), Huszti (Vidi) – Knezevic (Puskás A.), Prosser (DVTK).

Nagy Gergely (Paks)

Remek formában van a paksi kapus, az elmúlt öt bajnoki mérkőzésen mindössze kétszer tudták bevenni a kapuját, három meccset lehozott kapott gól nélkül. Ezúttal is több nagy védést mutatott be, a legnagyobbat Ilic kőkemény lövésénél, valamint Gosztonyi szabadrúgásánál.

Fiola Attila (Vidi)

Hiba nélkül megoldotta a védekező feladatát, amikor szükség volt rá, jól segítette ki a társait. Sok labdát szerzett és 90 százalékos pontossággal passzolt. A támadásokat is hatékonyan segítette, az utolsó találat előtt ő adta a gólpasszt Kovácsnak.

Matija Katanec (Mezőkövesd)

Rengeteg párharcot nyert meg a szombathelyi támadókkal szemben földön és levegőben is. Biztos pontja volt a mezőkövesdi védelemnek, amely már egymás után a harmadik mérkőzésén nem kapott gólt.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)

Zsinórban harmadjára kerül be honlapunkon a forduló válogatottjába a középhátvéd, aki ezúttal is rendkívül hatékony és megbízható teljesítménnyel járult hozzá a győzelemhez.

Marcel Heister (Ferencváros)

Rendkívül aktívan futballozott, sok fontos szerelést is bemutatott. A 89. percben volt egy jó lövése, ami alig ment mellé.

Loic Nego (Vidi)

Hozta a tőle szokásos játékot, vagyis ezúttal is rengeteget futott, ha kellett védekezett, ha kellett támadott. A mérkőzés hajrájában ő szerezte csapata harmadik gólját.

Isael da Silva Barbosa (Ferencváros)

A legjobb meccsét játszotta a Fradiban: szerzett egy gólt és kiosztott egy gólpasszt Varga Rolandnak. Bejöttek a cselei, hatékonyan segítette a támadásokat.

Vernes Richárd (DVTK)

A második félidőre állt be, de így is a meccs hőse lett. Megszerezte NB I-es pályafutása első mesterhármasát. Az eset pikantériája, hogy pont korábbi csapata, a Honvéd ellen tette mindezt.

Huszti Szabolcs (Vidi)

Csapata legjobbja volt az MTK ellen, szinte minden támadásból kivette a részét. Az első félidőben 11-esből egyenlített, a második játékrész elején róla állították ki Bakit, a végén pedig kiosztott egy gólpasszt Negonak.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

Megszerezte idei 12. gólját, amivel feljött a góllövőlista harmadik helyére. A felcsútiak legveszélyesebb játékosa volt, találata három pontot és élvonalbeli tagságot ért a PAFC-nak.

Prosser Dániel (DVTK)

Ő szerezte csapata első találatát. Ezt követően is végig gólratörően, kapura veszélyesen futballozott.

A forduló cseréje: Amadou Moutari (Mezőkövesd)

Beállásával ismét fellendült a Mezőkövesd támadójátéka, több jó passzal és csellel okozott zavart a szombathelyi védelemben, valamint a győztes gól is az ő nevéhez fűződött.

A forduló edzője: Csertői Aurél (Paks)

Magabiztosan védekezett és remekül kontrázott csapata a bennmaradás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen. Az utolsó három mérkőzésen hét pontot szereztek, így az utolsó forduló eredményitől függetlenül NB I-es maradt a Paks.