NB I, A 27. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA

Kovács (Fehérvár) – Lesjak (ZTE), Pillár (Mezőkövesd), Herrera (MTK) – Cseke (Mezőkövesd), Tajti (ZTE), Mezei (MTK), Marquinhos (Ferencváros) – Zivzivadze (Újpest), Tokmac (Ferencváros), Beridze (Újpest)

Kovács Dániel (Fehérvár)

Megdolgoztatták őt az MTK játékosai, több nagy védése is volt. A legnagyobb bravúrt az első félidő végén mutatta be, amikor a léc fölé tolta Kovácsréti bombáját.

Zoran Lesjak (ZTE)

A Zalaegerszeg legjobbja volt a Honvéd elleni győztes mérkőzésen. Előbb fejelt egy gólt, aztán kiharcolt egy 11-est, amit Tajti értékesített. A második félidőben nem sok hiányzott ahhoz, hogy megszerezze második találatát, de éles szögből leadott lövése kicsivel mellé ment.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)

Remekül irányította a védelmet, de az ellenfél kapuja előtt is veszélyes volt. A hajrában pedig bemutatott egy nagy mentést, miután már Tordain is túljutott a labda.

Sebastian Herrera (MTK)

Cseke Benjámin (Mezőkövesd)

A kövesdiek legjobbja volt Kisvárdán. A meccs elején kiosztott egy gólpasszt Jurinának, a második félidőben pedig egy szép akció végén győztes gólt szerzett.

Tajti Mátyás (ZTE)

Igazi vezére volt a ZTE-nek. Előbb értékesített egy 11-est, szünet után pedig remek gólpasszt osztott ki Spoljaricnak.

Mezei Szabolcs (MTK)

A megszerzett labdákat jól játszotta meg, csapata legjobbja volt. Szerzett egy szép gólt 25 méterről, szabadrúgásból.

Marquinhos (Ferencváros)

Már az elején betalálhatott volna, de akkor még védett Hrabina. A szünet előtt viszont 15 méterről kilőtte a jobb sarkot és megszerezte első NB I-es gólját.

Budu Zivzivadze (Újpest)

Továbbra is kiemelkedő formában futballozik. Most a gólja mellett kiosztott két gólpasszt is, így komoly érdemei voltak abban, hogy Újpest nyerni tudott Pakson.

Tokmac Nguen (Ferencváros)

A meccs embere volt. Előbb fejelt egy szép gólt, aztán adott egy gólpasszt, sőt, a harmadik gólt megelőző támadás is tőle indult.

Giorgi Beridze (Újpest)

Óriási kedvvel futballozott, könnyedén került helyzetbe. Már a meccs elején volt egy kapufája. Az ő fejesével egyenlített az Újpest, majd kiosztott egy gólpasszt, míg a harmadik gólnál az ő lövése után pattant Osváthról a paksi kapuba a labda.

A forduló edzője: Supka Attila (Mezőkövesd)

Főleg a második félidőben játszottak jól, érezhető volt, hogy mindenképp szeretnék begyűjteni a három pontot. A bennmaradás szempontjából nagyon fontos győzelmet arattak.

A forduló cseréje: Vjaceslav Churko (Mezőkövesd)

Jól szállt be a frissen szerződtetett ukrán légiós. Első mezőkövesdi mérkőzésén egy gólpasszal járult hozzá csapata győzelméhez.