A forduló válogatottja

Gundel-Takács (Újpest) – Nego (Videoton), James (Vasas), Rus (Balmazújváros), Ferenczi (DVSC) – Nikolov (Videoton), Kusnyír (DVSC), Paintsil (Ferencváros), Pátkai (Videoton) – Pavlov (Vasas), S. Scsepovics (Videoton)

A forduló cseréje: Hajnal Tamás (FTC)

A forduló edzője: Marko Nikolic (Videoton)

 

Gundel-Takács Bence (Újpest)

Több nagy védést is bemutatott a fiatal kapus, a legnagyobbat a második félidő elején Katanec fejesénél.

Loic Nego (Videoton)

Tanárian játszott, alig volt eladott labdája, 90 százalékos pontossággal passzolt. Védekezésben és támadásban is kimagaslót nyújtott.

James Manjrekar (Vasas)

Szinte minden párharcot megnyert, kapura is veszélyesen futballozott, a testi épségét sem kímélte. A mezőny legjobbja volt a Haladás elleni meccsen.

Rus Adrián (Balmazújváros)

Jól oldotta meg a védekező feladatát, a paksi támadók nem tudták átjátszani. A 93. percben szabadrúgásból lőtt egy óriási gólt, amivel életben tartotta az újonc bennmaradási esélyeit.

Ferenczi János (DVSC)

Agresszíven, keményen futballozott. A hajrában volt egy egészen elképesztő fél perce, amikor háromszor egymás után blokkolta az ellenfél lövését a saját tizenhatosán belül.

Boban Nikolov (Videoton)

A Vidi macedón középpályása végig aktívan és pontosan futballozott, a hajrában szerzett egy klasszis gólt, amivel véglege eldöntötte az aranyérem sorsát.

Kusnyír Erik (DVSC)

A mindössze 18 éves játékos megilletődöttség nélkül futballozott. Sok labdát szerzett, jól szűrte meg a támadásokat és az esetek többségében pontosan játszotta meg azokat.

Joseph Paintsil (Ferencváros)

Mint kés a vajon, úgy ment át folyamatosan a diósgyőri védelmen. Szinte az összes megoldása jó volt, ráadásul szerzett két gólt.

Pátkai Máté (Videoton)

A mezőny legjobbja volt a Vidi Honvéd elleni mérkőzésén. Nagyon aktívan futballozott, kiosztott két gólpasszt.

Ievgen Pavlov (Vasas)

Kreativitást vitt a Vasas támadójátékába, de mezőnyben is sokat dolgozott, a meccs legveszélyesebb játékosa volt. Előbb lőtt egy kapufát, majd a 91. percben győztes gólt fejelt, amivel életben tartotta csapata bennmaradási esélyeit.

Stefan Scsepovics (Videoton)

Az összjátékban jó volt, adott egy ziccerpasszt Lazovicsnak, amit elrontott a társ. Ő szerezte a Vidi nagyon fontos első gólját.

A forduló cseréje: Hajnal Tamás (Ferencváros)

November 25-e után játszott újra az NB I-ben. Jól szállt be a hajrára, szerzett egy szép gólt.

A forduló edzője: Marko Nikolics (Videoton)

A meccs kezdetétől lehetett látni, hogy nagyon akarják a győzelmet és a bajnoki címet. Végig kontrollálták a találkozót, egy pillanatig sem forgott veszélyben a sikerük.