A 32. forduló válogatottja

Rusák (Gyirmót) – Farkas (Mezőkövesd), Rajkovic (MTK), Nagy Zs. (MTK) – Nego, (Fehérvár), Kata (MTK), Bódi (DVSC), Medgyes (Gyirmót) – Futács (MTK), Camaj (Kisvárda), Varga (Gyirmót)

Rusák Edvárd (Gyirmót)

Főleg a második félidőben mutatott be több nagy bravúrt is. Milovanovic majd Halilovic kemény lövését is védte, a hajrában pedig Serafimov ziccerénél volt a helyén.

Farkas Dániel (Mezőkövesd)

Végig aktív volt, védekezésben és támadásban is átlagon felüli teljesítményt nyújtott. A beadásai ezúttal is pontosak voltak, egy ízben pedig alig lőtt fölé.

Slobodan Rajkovic (MTK)

Remekül fogta össze a védelmet, voltak nagy mentései, fejjel és lábbal is határozott volt.

Nagy Zsombor (MTK)

Rajkoviccsal kiváló párost alkottak hátul, szinte átjátszhatatlanok voltak. A 60. percben volt egy jó fejese, kicsivel tévesztett célt.

Loic Nego (Fehérvár)

Most is jól használta ki gyorsaságát, testi erejét, nehezen tudták tartani, a beadásai is saját emberhez mentek.

Kata Mihály (MTK)

Nagy kedvvel futballozott, bejöttek a cselei, pontosan passzolt, szinte az összes MTK-támadás tőle indult.

Bódi Ádám (DVSC)

A Loki legjobbja volt a Puskás Akadémia ellen. Végig aktívan futballozott. Az első félidőben egy remek tekeréssel talált a hosszú sarokba.

Medgyes Zoltán (Gyirmót)

Minden beadása veszélyt rejtett magában. A második félidőben kitűnő ütemben ugratta ki Vargát, aki nem hibázott.

Futács Márkó (MTK)

A forduló legjobbja volt. Az első gólja előtt szépen fordult le a védőjéről és a kapuba vágta a labdát, a másodiknál pedig kilőtte az alsót. Miovski góljánál is túljutott már a labdája a kapuson, de a csatártárs a gólvonal előtt még beleért.

Driton Camaj (Kisvárda)

A montenegrói csatár volt a kisvárdaiak nyerőembere. A 31. percben hidegvérrel emelt a kapus felett a hálóba és ezzel nagyon közel lökte csapatát az ezüstéremhez.

Varga Barnabás (Gyirmót)

Az újonc házi gólkirálya az első félidőben még elhibázta a helyzetét, szünet után viszont nem kegyelmezett és a léc alá vágta a labdát, amivel elvitte a Gyirmót a ZTE-től a három pontot.

A forduló edzője: Horváth Dávid (MTK)

Amit eltervezett a mérkőzés előtt, az ült. Tudatosan állt vissza 45 percig, utána láthatóan támadó futballra váltott csapatával. Miovski becserélése telitalálat volt. Ráadásul délelőtt az U19-el nyert bajnoki címet, este pedig az örökrangadót hozta magabiztosan.

A forduló cseréje: Bojan Miovski (MTK)

Beállása után adott két gólpasszt és szerzett egy gólt, így döntő érdemeket szerzett a Fradi legyőzésében.