A forduló válogatottja

Nagy S. (DVSC) – Lovrencsics (FTC), Gévay (Paks), Pintér Á. (MTK), Szelin (MTK) – Haraszti (Paks), Obinna (Újpest), Schäfer (MTK), Bódi (DVSC) – Lanzafame (FTC), Hahn (Paks)

A forduló cseréje: Könyves Norbert (DVSC)

A forduló edzője: Feczkó Tamás (MTK)


Nagy Sándor (DVSC)

Főleg az első félidőben mutatott be nagy bravúrokat, kiválóan védte a távoli kemény löketeket, a legnagyobb hárítását azonban Lanzafame közeli fejesénél mutatta be.

Lovrencsics Gergő (FTC)

Ezúttal is rengeteget futott, próbálta segíteni a támadásokat, emberhátrányban azonban már nem volt túl könnyű dolga. Jól játszotta meg a labdákat, a passzai 86 százaléka sikeres volt.

Gévay Zsolt (Paks)

Kiválóan oldotta meg a védekező feladatát, vezére volt a paksi együttesnek. Középső védő létére két gólt is szerzett.

Pintér Ádám (MTK)

Tartást adott az MTK védelmének, remekül irányította a kék-fehérek hátsó alakzatát. Jól helyezkedett, sok labdát szerzett, és azokat előrefelé is jól játszotta meg.

Jevgen Szelin (MTK)

Mindhárom gól előkészítésében részt vett, két klasszikus gólpassz kötődik a nevéhez. A védekező feladatát remekül megoldotta, emellett többször is remekül ment fel a szélen, az ő remek szélsőjátéka döntőnek bizonyult a rangadón, a kék-fehérek tudatosan alapozták erre a taktikájukat.

Haraszti Zsolt (Paks)

Végig nagyon okosan futballozott, rendre jó labdákkal hozta helyzetbe társait. Az első találat előtt ő adta a gólpasszt Hahnnak, Remili bombáját megelőzően pedig egy begyakorolt szögletvariáció után passzolt a társhoz.

Obinna Nwobodo (Újpest)

Nem tudtak vele mit kezdeni a védők. Csapata legjobbja volt, góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Schäfer András (MTK)

Óriási mezőnymunkát végzett, rengeteget futott, nagy területet játszott be a pályán, ráadásul a második találat előtt ő szerzett labdát, tőle indult az egész akció, amellyel komoly előnybe került a csapata.

Bódi Ádám (DVSC)

A Loki legjobbja volt a Fradi ellen. Kiosztott egy remek gólpasszt, majd volt egy kiváló labdája Varga Kevinnek, amely után Heister csak kiállítást érően tudta szerelni a középpályást.

Davide Lanzafame (FTC)

Kiváló formában futballozik az utóbbi hetekben. A Fradi legveszélyesebb támadója volt, szerzett két gólt, amivel egy pontot megmentett az emberhátrányban játszó csapatának. Nem sok hiányzott neki a harmadik találathoz, hiszen volt egy remek fejese és egy veszélyes szabadrúgása is.

Hahn János (Paks)

Lekötötte a kisvárdai védők figyelmét, nem tudták őt tartani. A támadó szerezte csapata első találatát, így már öt gólnál jár, amivel második az NB I góllövőlistáján.


A forduló edzője: Feczkó Tamás (MTK)

Nehezebb helyzetből várhatták a Vidi elleni meccset, hiszen három fordulón át nem nyertek a kék-fehérek, ám a vezetőedző remek taktikával küldte fel pályára a csapatát. Amit előzetesen eltervezett, bejött, így a forduló bravúrját könyvelhette el csapatával Felcsúton.

A forduló cseréje: Könyves Norbert (DVSC)

Jól szállt be a második félidő közepén, gyakran okozott zavart a Fradi védelmében. Szécsi gólja előtt ő ment el a jobb szélen, szépen pörgette el Dibusz mellett a labdát, ami a kapufáról a csapattársa elé került.