A forduló válogatottja:

Tujvel (Mezőkövesd) – Lovrencsics (FTC), Juhász (Videoton), Stopira (Videoton) – Varga (FTC), Paintsil (FTC), Papp (Paks), Varga K. (DVSC) – Arabuli (Balmazújváros), Lazovics (Videoton), Knezevic (Puskás Akadémia)

 

Tomas Tujvel (Mezőkövesd)

A kövesdiek neki köszönhetik, hogy nem szenvedtek sima vereséget. Több nagy védést is bemutatott, Arabuli két nagy ziccerét is hatástalanította. A gólokról nem tehetett.

Lovrencsics Gergő (FTC)

A mérkőzés elején kevésbé volt határozott, de aztán olyannyira belelendült, hogy szinte hiba nélkül hozta le a meccset és kiosztott két gólpasszt.

Juhász Roland (Videoton)

Többször is jókor volt jó helyen, egy ízben góltól mentette meg csapatát, miután belevetődött Ramos közeli lövésébe.

Stopira (Videoton)

Szinte minden meccsen átlagon felüli teljesítményt nyújt. Védekezésben és támadásban is veszélyes, volt egy jó távoli lökése, több jó beadása, egy ilyen után szerezte meg Scsepovics a Vidi második gólját.

Varga Roland (FTC)

A mezőny legjobbja volt, nagyon érezte a kaput. Mostani triplájával már 8 gólos és vezeti a góllövőlistát.

Joseph Paintsil (FTC)

A fiatal ghánai remekül debütált. Látszik rajta, hogy technikailag képzett, erős játékos. Szemfülességének köszönhetően ő szerezte a Fradi egyenlítő találatát.

Papp Kristóf (Paks)

Ezúttal picit feljebb játszott a szokásos posztjához képest, de itt is jó teljesítményre volt képes. A hajrában gólt fejelt, akkor úgy tűnt, három pontot ér, de a hosszabbításban a Honvéd kiegyenlített.

Varga Kevin (DVSC)

Herczeg András felfedezettje, aki 21 éves kora ellenére rendkívül érett játékra képes. A 11. percben egy szép egyéni alakítás után olyan gólt lőtt, amilyet nagyon ritkán látni magyar pályákon, a hajrában pedig kiosztott egy gólpasszt.

Bachana Arabuli (Balmazújváros)

Egyértelműen az újonc legveszélyesebb játékosa. Egymaga eldönthette volna a találkozót, végül két gólig jutott, ami egy döntetlenre volt elég.

Danko Lazovics (Videoton)

Nem nagyon tudtak vele mit kezdeni a szombathelyi védők. A második félidő elején fejelt egy gólt a végén pedig kiosztott egy gólpasszt.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

A felcsútiak legjobbja volt. A horvát légiós kitűnő vételnek bizonyult, ezúttal két góllal vette ki részét a sikerből.

A forduló cseréje:

Takács Tamás (DVSC)

A 81. percben állt be, majd nem sokkal később sorsdöntő gólt szerzett.

A forduló edzője:

Pintér Attila (Puskás Akadémia)

Egyre magabiztosabb a csapata, a bajnokság elejével ellentétben most már kiváló százalékban használja ki a helyzeteit a felcsúti együttes.