Nemzetközi foci

Brutálisan beleszállt Van Gaalba az angol csatárlegenda

Feltöltve: 2015, január 29 - 22:18

Keményen megtalálta Louis Van Gaalt, a Manchester United mesterét Alan Shearer, az angolok csatárlegendája. Az ikon amondó, a szakember teljesen kiölte a kreativitást a játékosaiból, és annál rosszabb lesz a csapat, minél tovább hagyják dolgozni.

Videó: Arda Turan a partjelző felé dobta a cipőjét

Feltöltve: 2015, január 29 - 20:41

Az Atlético Madrid játékosa, Arda Turan csapattársaival egyetemben nehezen viselte a pályán a játékvezető ténykedését és a Barcelona elleni 3-2-es vereséget a kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A török egy alkalommal a partjelző felé hajította a lábáról lekerült cipőt.

Nagy dobásra készül az MU, nem engedi el csatárát a Real Madrid - nemzetközi körkép

Feltöltve: 2015, január 29 - 20:03

A Real Madrid nyárig nem engedi el Olaszországba csatárát, a Liverpool több más klubbal egyetemben a Porto 17 éves középpályására hajt, a Chelsea minden fronton megegyezésre jutott fő kiszemeltje ügyében, és világbajnoka eladási áráról tárgyal, az Arsenal végtelenül pikáns erősítést fontolgat, a Manchester United az utolsó napokban dobhat egy nagyot, a Milan pedig a Romából erősített. Ezek voltak a nap vezető hírei és pletykái a nemzetközi átigazolási piacon. Körkép.

Megzsarolt 9000 szurkolót a Manchester United

Feltöltve: 2015, január 29 - 19:18

Nem túl népszerű húzással igyekszik megtölteni az Old Trafford lelátóit a Cambridge United elleni kupamérkőzésre a Manchester United. A klub 9000 bérletest felszólított, hogy vegyen belépőt az összecsapásra, hiszen ellenkező esetben bukja a következő bajnokira szóló jegyét.

Videó: Koporsókat kaptak a szurkolóktól a sereghajtó játékosai

Feltöltve: 2015, január 29 - 18:32

Nehezen emésztik meg a lengyel élvonalban szereplő Zawisza Bydgoszcz szurkolói, hogy a csapat az utolsó helyen áll a bajnokságban. Az éj leple alatt néhányan bejutottak a stadionba, ahol egy kisebb "temetőt" készítettek koporsókat és fejfákat imitáló motívumokkal, amelyeket az elnök mellett több játékos monogramjával láttak el.

Sorsolás döntött a továbbjutásról az Afrika Kupán

Feltöltve: 2015, január 29 - 16:43

Sorsolás határozott az utolsó továbbjutó helyről az Afrikai Nemzetek Kupáján. A húzáson Guinea volt a szerencsésebb, így az említett együttes mérkőzhet meg Ghánával a legjobb 8 között. Mali a létező legidegesítőbb módon esett ki.

Videó: Fejre esett csel közben a csatár Mexikóban

Feltöltve: 2015, január 29 - 16:06

Zseniális "cselt" mutatott be Yorleys Mena, a mexikói Morelia játékosa a León elleni mérkőzésen…

Videó: Neymar miatt robbant ki a balhé az Atlético-Barcán

Feltöltve: 2015, január 29 - 09:29

Lökdösődés és szép kis tumultus alakult ki a pályán az első félidő lefújása után az Atlético Madrid - Barcelona Spanyol Kupa-negyeddöntő visszavágóján. A gólja után a hazai drukkerekkel pimaszkodó brazil Neymarra Raul Garcia, Juanfran és Fernando Torres is megorrolt, majd a két csapat játékosai és az edzői stábok néhány tagja is összeugrott kicsit egymással. A néhány perces megmozdulás reklamálással folytatódott az öltözőfolyosón, a hazaiak csapatkapitányát, Gabit ki is állította a játékvezető.

Kahn: "A legnagyobb klubok kiröhögik Reus árát"

Feltöltve: 2015, január 29 - 07:28

Oliver Kahn szerint szinte lehetetlen lesz megtartania a nyáron a Dortmundnak Marco Reust, mivel a szerződésében szereplő 25 millió eurós kivásárlási ár olyan összeg, amelyet Európa legkomolyabb klubjai kinevetnek.

Beckenbauer: "Guardiola akkor megy el, amikor akar"

Feltöltve: 2015, január 29 - 06:58

Franz Beckenbauer, a Bayern München legendája úgy véli, hogy felesleges Pep Guardiola szerződéséről, annak meghosszabbításáról beszélni, mert egy ilyen kaliberű edző úgyis akkor megy és oda, ahová és amikor csak akar.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel