ANGLIA

Liverpool: Jürgen Klopp keményen kritizálta csapatát a Ligakupa-kiesés után: „Egy szögletet követően, második szándékból kaptuk az elsőt, majd megint egy bedobás után jött a gól. Őszintén szólva, rosszul vagyok az ilyenektől, ezt egyszerűen nem lehet csinálni” – nyilatkozott ingerülten a német szakember. (mti)

Manchester City: Gabriel Jesus hamarosan aláírhatja új szerződését, amelynek értelmében jelenlegi keresete dupláját, mintegy heti 150 ezer fontot keres majd. (Daily Mirror)

Arsenal: A MU vagy a Manchester City lesz a befutó az Alexis Sáncheért zajló versenyben.

SPANYOLORSZÁG

Real Madrid: 2021 nyaráig hosszabbított Karim Benzema. A francia csatár kivásárlási ára egymillárd euró lesz!

Barcelona: 124 millió fontot ajánlottak a nyáron Antoine Griezmannért, de az Atlético nemet mondott. (Mundo Deportivo)

Celta Vigo: A spanyol szövetség megbüntette a klubot, amiért a csapat legutóbbi két mérkőzésén 70 százalék alá esett stadionja kihasználtsága. Ezzel ösztökélik az egyesületeket arra, hogy minél több drukkert csábítsanak a meccsekre.

OLASZORSZÁG

Juventus: Szörnyű tragédia érte a Juve egyik fiatal játékosát, a kilencéves Tomasso Cerasét az edzésen.

Felépült Benedikt Höwedes.  A nyáron szerződtetett német világbajnok védő először léphet pályára a Juve színeiben.

Genoa: A Lazio ellen duplázó, 17 éves Pietro Pellegriért máris bejelentkezett a MU. (Gazzetta dello Sport)

NÉMETORSZÁG

Bayern München: A Liverpool a nyáron ajánlatot tett Thomas Müllerért, és ha a bajorok elengedték volna a németet, akkor a Pool el is adta volna Philippe Coutinhót a Barcelonának. (Bild)

FRANCIAORSZÁG

PSG: Több külföldi lap, többek között a spanyol Sport is azt állítja, hogy Neymar a vezetőségtől Edinson Cavani eladását követeli. A két játékos között akkor kezdődött a balhé, amikor az uruguayi nem engedte, hogy Neymar kivegye a kezéből a labdát, és ő végezze el a tizenegyes.