ANGLIA:

Manchester United: Zlatan Ibrahimovic a jövőjével kapcsolatban elmondta, azt akarja, hogy az újságírók továbbra is rengeteg pletykát találjanak ki róla, mivel jól szórakozik ezeken a híreken. A svéd klasszis amondó, ha majd megunja ezeket, bejelentést tesz arról, hogy melyik csapatnál folytatja. A Vörös Ördögök is szívesen látnák a Roma bosnyák válogatott középpályását, Miralem Pjanicot. A labdarúgót korábban már szóba hozták a Juventusszal, a Chelsea-vel és a Barcelonával is.

Chelsea: Szigetországi pletykák szerint Antonio Conte a friss BL-győztes Sergio Ramossal erősítené meg a csapat védelmét, Branislav Ivanovicot pedig hajlandó lenne elengedni a Roma együtteséhez. Olasz lapértesülések szerint a Roma napokban leigazolt játékosa, Antonio Rüdiger érkezhet 23 millió fontért cserébe a londoniak csapatába. A kínai Guangzhou Evergrande csapata 50 millió fontot kész fizetni a Chelsea brazil támadójáért, Willianért.

Arsenal: A Chelsea 18 éves játékosa, Dominic Solanke érkezhet, akit a spanyol Real Betis is vinne.

West Ham: A gárda 20 millió eurós ajánlatot tett a Milannak Carlos Baccáért, de az olasz klub 25 millió eurót szeretne kapni a kolumbiai támadóért. Sajtóhírek szerint azonban addig semmiképpen sem lesz megegyezés, amíg a milánóiak tulajdonosváltásának a végére pont nem kerül.

Aston Villa: Angol sajtóhírek szerint a Chelsea korábbi menedzsere, Roberto Di Matteo lehet a csapat új vezetőedzője.

Middlesbrough: A Premier League-be frissen feljutó gárda a Sevilla rutinos csatárával, Fernando Llorrentével erősítene.

SPANYOLORSZÁG:

Barcelona: A katalánok készek 25 millió fontot fizetni az Everton védőjéért, John Stonesért. A bekket azonban a Manchester United is szívesen látná, így sajtóhírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy a klubja csak 45 millió fontért cserébe lesz hajlandó megválni tőle. Kinézték maguknak a Manchester United védőjét, Daley Blindet is. A holland bekkben ugyanis egy olyan játékost látnak a katalánok, aki képes okosan kihozni a labdát a pálya hátsó részéről is.

Real Madrid: Zinedine Zidane szívesen látná a csapatában a Bayern München osztrák védőjét, David Alabát, akiért 50 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni. A bajorok azonban nem szívesen válnának meg a labdarúgótól, a hírek szerint azonban egy 80 millió eurót tartalmazó ajánlatot hajlandóak lennének megfontolni.

Spanyolország: Egy hatossal hangolt a spanyol válogatott az Eb-re – videó

OLASZORSZÁG:

Juventus: Alvaro Morata elmondta, minden vágya, hogy meghatározó játékosa legyen korábbi klubjának, a Real Madridnak, de egyelőre nem tudja, hogyan alakul majd a jövője.

Milan: Alessio Romagnoli iránt a Barcelona érdeklődik. A katalán gárda a hírek szerint 30 millió eurós ajánlatot készül tenni az olasz bekkért.

Inter: Az olasz Internazionale június végéig kínai többségi tulajdonba kerül, miután a jelenlegi elnök Eric Thohir szinte mindenben megállapodott már egy óriásvállalattal. (MTI)

NÉMETORSZÁG:

Dortmund: Henrih Mhitarjan nem hosszabbítja meg a 2017 nyarán lejáró szerződését. A 27 éves örmény válogatott középpályásnak a Premier League-ből vannak ajánlatai, az Arsenal és a Chelsea is szívesen látná.