Szerb lapértesülések szerint a korábban Fehérváron is dolgozó Marko Nikolic az egyik fő jelölt az orosz sztárcsapat, a CSZKA Moszkva kispadjára. A kurir.rs úgy tudja, ketten esélyesek még az együttesnél, Nikolic mellett az orosz Vladimir Fedotov, utóbbi megszerzését viszont nehezítheti, hogy jelenleg a szintén élvonalbeli Szocsi vezetőedzője, valamint az is, hogy nemcsak a CSZKA, de a Szpartak Moszkva is kinézte magának.

A CSZKA-t jelenleg az 58-szoros válogatott Aleksei Berezutski irányítja, de a csapat jelenleg csak a negyedik, amivel nem elégedettek a klubvezetők.

Nikolic korábban Magyarországon is dolgozott, a Fehérvárt bajnoki címre és Európa Liga-csoportkörös szereplésre vezette, ezt követően ment Oroszországba, ahol a Lokomotiv Moszkvával Orosz Kupát nyert, a bajnokságban pedig harmadik lett.

Nikolic ügynöke megerősítette, hogy ügyfele iránt érdeklődnek Oroszországból, és azt is biztosra vette, hogy az edző dolgozik majd még az országban, ám azt is megemlítette, hogy a klubokat sújtó UEFA-eltiltás miatt lehet, hogy ez nem most, hanem majd csak 1-2 év múlva következik be.