33 éves korában elhunyt Goran Markovic, miután pancsovai otthonában redőnyjavítás közben elvesztette egyensúlyát, majd kiesett az ablakon az ötödik emeletről és a ház előtti járdára zuhant – adta hírül a sportsport.ba bosnyák portál. A szerb sajtó szerint amikor a mentők kiérkeztek hozzá, a korábbi játékos még életjelt adott magáról, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás közben meghalt.

Markovic halála a szomszédjait és mindenekelőtt a családját is megrázta. A helyieket sokkolta az eset, leginkább azokat, akik ismerték őt és játszottak vele együtt egy csapatban.

Nem történt öngyilkossági kísérlet, de ez szörnyű tragédia. A redőnyt megjavította és megcsúszott, majd megragadta a párkányt, de már nem tudott felmászni az ablakra. Egyenesen a betonra esett. Egy mentő jött érte, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás alatt sérüléseibe belehalt – nyilatkozta az egyik szomszéd a pancsovai Moravska utcából. Hozzátette, Markovic az édesapjával élt együtt a lakásban.

Egy nagyszerű fiatal ember volt. Nem tudom, hogy az apja, hogyan fogja feldolgozni fia halálát. Ki gondolta volna, hogy valami ilyesmi megtörténhet! – mondta megdöbbenten a szomszéd.

Az esetet a helyi főügyészségnek is jelentették, mely a boncolást elrendelte. Ugyancsak elrendelték a toxikológiai vérvizsgálatot, mely Kurir nevét elhallgatását kérő forrása szerint ilyen esetekben szokásos eljárás(nak minősül).

Želela bih da se okončaju nagađanja kako bi porodica mogla da žali u miru. Goran je bio uspešan sportista, sjajan otac,…

Közzétette: Bojana Markovic – 2019. október 13., vasárnap

Nővére, Bojana a közösségi oldalán búcsúzott el a testvérétől.

Goran egy sikeres sportoló volt, nagyszerű apa és a legjobb testvér, aki a védelmezőm volt. Mindannyiunknál jobban vigyázott a családunkra, mint bárki más. Sose félt semmitől. Ő az én hősöm – írta a gyászoló testvér.

Markovic pályafutása során megfordult többek között a szerb Dinamo Pancsovában, az FK Glogonjban, PSK Pancsovában, az FK Obilicban és Cukarickiban, valamint a bosnyák Radnik Bijeljinában, Zrinjskiben és a Zeljeznicarban csapatában, ahol 2011-ben bosnyák kupasikert és egy évvel később bosnyák bajnoki címet ünnepelhetett.

Tavaly fejezte be pályafutását

Goran Markovic tavaly olyan súlyos sérülést szenvedett a Brotherhood elleni bajnokin, hogy meg kellett műteni, és ez derékba törte karrierjét – ugyanis sérüléséből felépülve végleg szögre akasztotta a stoplist.

Nyugodjék békében!