Hétfő este, telt ház előtt gól nélküli döntetlent játszott a László Csaba által irányított román élvonalbeli Sepsi OSK, amely az Európa Liga-induló bukaresti FCSB ellen szerzett értékes pontot a sepsiszentgyörgyi stadionban.

A mérkőzés rögtön a Sepsi helyzetével kezdődött, Nicolae Carnat vette célba az FCSB kapuját, azonban a lövése mellészállt. Nem sokkal később Yasin Hamed és Nicolae Carnat is helyzetbe került, de nem tudták kihasználni a helyzetüket. A folytatásban a bukarestiek átvették az irányítást, előbb Man, majd Hora veszélyeztetett. A félidő végéhez közeledve Vina találta el kapufát, így 0-0-al mentek pihenni a felek.

Fordulás után két fontos védést mutatott be Niczuly Roland, aki Coman szabadrúgását és Tanase lövését is hárította. A hátralévő szűk félórában az FCSB uralta a mérkőzést, többek között az utolsó percekben közel járt a győzelemhez, miután Coman az oldalhálót találta el. A négyperces hosszabbításban a Sepsi edzője, László Csaba és kapusa, Niczuly Roland sárga lapot kapott időhúzás miatt. Mivel több helyzet nem volt, így maradt a 0-0-s döntetlen.

A következő fordulóban a Gaz Metan vendégeként lép pályára Lászó Csaba együttese, amely két döntetlennel a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán.

Összefoglaló