Mint ismert, Bogdán Ádám szerződése június 30-án lejár a Premier League-ben szereplő Liverpoolnál, így a magyar kapus szabadon igazolhatóvá válik.

A 31 éves játékos jövőjéről azonnal megindultak a találgatások, az elmúlt napokban több magyar élvonalbeli csapattal is szóba hozták, a hússzoros magyar válogatott hálóőr azonban honlapunknak sokat sejtető kijelentést tett az esetleges hazatéréssel kapcsolatban.

– Három napja zárult csak a bajnokság, éppen nyaralni vagyunk. Jelen pillanatban átigazolási híreket nem szeretnék kommentálni, de annyit talán mondhatok, hogy a hazatérésnek minimális esélyét látom a most következő átigazolási időszakban. Több külföldi lehetőség is felvetődött, így nagyon pozitív vagyok a jövőt illetően, az elkövetkezendő hetekben fogunk dönteni a lehetséges irányokról – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Bogdán.

A magyar labdarúgó 2015-ben került a Liverpoolhoz, az első idényben hat tétmeccsen védett a PL-klubnál, ezt követően előbb a Wiganhez, majd pedig a skót Hibernianhez adták kölcsön.