Szombaton este a Wanda Metropolitanoban csap össze a Tottenham és a Liverpool. A londoniak sorra okozták a meglepetést a kieséses szakaszban, sőt, a csoportkörből is csak last minute-ben jutottak tovább. Pochettino együttese bebizonyította, hogy nagy küzdő – erre ma is szükségük lesz a sarkantyúsoknak. A Pool útja viszonylag simább volt, viszont a Camp Nouban elszenvedett 3-0-s vereség után már sokan temették a vörösöket. Hiba volt… Sanéék parádés játékkal 4-0-ra verték a katalánokat, így most ők várhatják a madridi finálét. A bajnokságban Firminóék végeztek jobb pozícióban, és mindkét szezonbeli Premier League-mérkőzésüket behúzták. Ma is a Klopp-legénység sikerét várjuk, ez 1,9-et ér az irodáknál.

A svéd élvonalban szombaton az eddig remeklő Göteborg az Örebrö együttesét látja vendégül. Első ránézésre sima hazainak tűnik a történet, a kékek ugyanis otthonukban eddig nem kaptak ki, és összességében is tíz egységgel gyűjtöttek többet mai riválisuknál. Viszont az Örebrö épp házon kívül eredményesebb, mérlege 2-1-2, és gólkülönbsége 8-8 a túrákon. A +2,5-ös opció 1.7-et fizet a Tippmixpro oldalán, ez jó választásnak tűnik.

Maradunk Svédországban, vasárnap ugyanis két, a tabella első feléhez tartozó alakulat feszül egymásnak Borasban. Az Elfsborg kissé szeszélyesen teljesít, az elmúlt hetekben minden kimenetelt produkált a brigád. A Hacken csütörtökön elhódította a svéd kupát, és a pontvadászatban is jól teljesít. Mindkét fél inkább támadásban erősebb, így 1.65-ért a gólváltás értékes opció lehet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!