Az Atromitoszban Megyeri Balázs kezdőként végigjátszotta az Aszterasz Tripolisz elleni bajnokit. Honfitárrsa, Ugrai Roland pedig 58 percig volt pályán a görög élvonal 17. fordulójában.

Gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején négy perc alatt három sárga lap is villant, majd a hazaiak háromszor is cseréltek.

Az első góljra a 76. percig kellett várni, amikor Katranis passza után Manousos került helyzetbe – kicselezte a vendégek kapusát, Papadopoulost és az üres kapuba gurított. Két perccel később egy bal oldali beadás után Barrales fejjel volt eredményes. A 87. percben a fejelni igyekvő Suarez kézzel ért a labdába, majd pár perc videóbírózás után büntetőt ítélt a játékvezető, Koutsiaftis játékvezető, amit Manousos higgadtan értékesített.

Így Megyeriék győzelemmel kezdték a 2020-as naptári évet, és feljöttek a hatodik helyre a tabellán.

Összefoglaló

Korhut gólpassza

A Korhut Mihályt is foglalkoztató Arisz odahaza 4-2-re legyőzte az éllovas PAOK-ot. A magyar válogatott védő végigjátszotta a találkozót, a 41. percben gólpasszt adott, s ezzel 2-1-re vezettek az első félidő előtt, amit tovább két hazai és egy vendég gól követett.