Szlovákia

A Dunaszerdahely hátrányból fordítva 2-1-re győzött a Zlate Moravce vendégeként a szlovák élvonalban. A csallóközi gárdában ezúttal csak egy magyar, Vida Kristopher kapott lehetőséget, a középpályást azonban sérülés miatt már a 36. percben le kellett cserélni.

A Slovan Bratislava a Senica otthonában aratott 2-1-es sikert. A pozsonyiak kezdőjében helyet kapott Holman Dávid, aki a 70. percben hagyta el a pályát, Guzmics Richárd pedig a 88. percben állt be a Slovanba.

Lengyelország

A Legia Warszawa Nagy Dominikkel a kezdőcsapatában múlta felül idegenben 2-1-re az Arka Gdynia csapatát a lengyel Ekstraklasában. A magyar szélső a 80. percig volt a pályán, ekkorra már kialakult a végeredmény.

Horvátország

Gyurcsó Ádám együttese, a Hajduk Split 3-1-es győzelmet aratott a Slaven Belupo vendégeként egy mindkét oldalon egy-egy kiállítást is hozó bajnokin. Gyurcsót a 60. percben cserélte le edzője, akkor még 1-1 állt az eredményjelzőn.

Románia

A Lang Ádámmal felálló kolozsvári CFR Cluj már az első percben vezetést szerzett, végül 3-1-re nyert a háromszéki Sepsi OSK ellen a román élvonal rájátszásának első fordulójában. A magyar válogatott védő végig a pályán volt.

Amerikai Egyesült Államok

A nyitófordulóban elszenvedett vereség után ezúttal döntetlent játszott Nikolics Nemanja együttese, a Chicago Fire az MLS-ben. Légiósunk csapata az Orlando City ellen játszott, Nikolics kezdőként a 68. percig volt a pályán. Az egyenlítés az utolsó utáni pillanatban, a 95. percben jött össze a chicagói gárdának.