Mint ismert, napok óta téma Dzsudzsák Balázs váratlan távozása az egyesült arab emírségekbeli Ittihad Kalbától. A magyar válogatott játékossal kapcsolatban honlapunk már megírta, milyen pénzügyi feltételek mellett távozott, továbbá idéztük az alelnök rendkívül kritikus nyilatkozatát is, de azóta már megszólalt a lesokkolt Dzsudzsák is.

A 33 éves szélső akkor még azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem gondolkodik azon, hol fogja folytatni a pályafutását, az arab lapok viszont úgy tudják, hogy jelenleg két csapat verseng honfitársunk kegyeiért.

Sajtóhírek szerint Dzsudzsákot szívesen látná soraiban a szintén az arab emírségekbeli élvonalban játszó Al-Ain és Al-Jazira is – előbbi együttes jelenleg a harmadik, utóbbi a negyedik helyen áll.

A távozása után egyébként már az Al-Ain-szurkolók körében is azonnal felvetődött, hogy ésszerű döntés lenne leigazolni a magyar játékost, hiszen Pedro Emanuel vezetőedző csapatában jelenleg csak négy légiós szerepel, a szabályok szerint pedig egy mérkőzésre legfeljebb öt külföldi labdarúgót lehet nevezni.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Dzsudzsák: “Sokkolt a döntés” – először szólalt meg a váratlan távozása óta