Remek szezonon van túl a görög élvonalbeli Atromitosz egyszeres magyar válogatott kapusa, Megyeri Balázs, aki folyamatosan alapember volt a negyedik helyen végző együttesnél, amikor nem bajlódott sérüléssel.

A korábban a Ferencvárosnál, az Olyampiakosznál, a Getafénál és a Fürthnél is megforduló labdarúgó huszonhat bajnokin védte az athéni gárda kapuját, tizenegy alkalommal pedig érintetlen maradt a hálója. A magyar válogatottnál azonban ennek ellenére sem számol vele Marco Rossi szövetségi kapitány.

– Szerintem nincs olyan sportoló, aki ne vágyna a válogatottra, ha volt már egyszer ott, ha nem – mondta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Megyeri.

Természetesen nekem is hiányzik, vágyom rá.

– Az elmúlt két szövetségi kapitánynál látókörön kívülre kerültem, ez mindig az aktuális kapitány dolga, hogy kiket preferál. Ugyanúgy dolgozom tovább, a klubban kell teljesíteni. Ha szükség van rám, természetesen jövök. Most pedig van egy nagyon nyugodt nyaram, nem kell azon izgulni, hogy lesz-e csapatom, hiszen élő szerződésem van az Atromitosszal.