Fontos győzelmet aratott a Bese Barnabás fémjelezte francia másodosztályú Le Havre péntek este a Paris FC elleni hazai találkozón. A magyar védőt is a soraiban tudó csapat a félidei 1-1-es döntetlen után 2-1-re felülmúlta a negyedik helyen álló párizsiakat, akiket így négy pontra megközelített.

A magyar válogatott labdarúgó a kezdőcsapatban kapott helyet és végigjátszotta az összecsapást, győzelmével a Le Havre jelenleg az osztályozót érő ötödik pozíciótól és négy pontra áll.

Szintén fontos győzelmet aratott Vécsei Bálint és Kecskés Ákos csapata, a Lugano, amely a Zürichet verte meg 3-0-ra hazai pályán és így az EL-selejtezőt érő negyedik helyre ugrott. Vécsei kezdőként 90 percet kapott, Kecskés a kispadról nézte végig a találkozót.

Az Egyesült Arab Emirátusokban Dzsudzsák Balázsék (Ittihad Kalba) gól nélküli döntetlent játszottak az Ajman otthonában, míg a Kleinheisler László fémjelezte horvát élvonalbeli Osijek 1-0-ra kikapott az Istra vendégeként – mindkét magyar játékos végig a pályán volt.