Lejátszotta harmadik mérkőzését Vadócz Krisztián, az uruguayi Penarol színeiben – az ellenfél ezúttal az argentin másodosztályú Belgrano volt a Century Stadionban. A találkozó nemcsak a Penarol első hazai mérkőzését jelentette 2020-ban, hanem egyben Diego Forlán vezetőedző debütálása is volt a kispadon, aki a játékosokkal és a játékoskísérőkkel együtt tűzijáték közepette vonult gyepre.

A szervezők megadták a módját a mérkőzésnek, hiszen a Penarol csapata ezen napon tartotta a “Noche Amarilla y Negra” elnevezésű eseményét.

A különleges programok ottani idő szerint kora este kezdődtek, melyet többek között a FoodTruckok sokasága színesített, ami a helyszínre kilátogató sárga-fekete drukkerek éhségét volt hívatott csillapítani, valamint a stadiont megközelítve kezdésként zenei show-val fogadták az odalátogatókat, melyről DJ Vala biztosította a jó hangulatot. A játékosok hivatalos bemutatása előtt a Banda del Campeón del Siglo nevű zenekar is fellépett, és közösen dalra invitálta a közönséget.

A Belgrano elleni csaknem teltházas edzőmeccsen Vadócz kezdőként lépett pályára, 60 percet játszott, és erre a találkozóra valószínűleg sokáig emlékezni fog. Bár az összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget, mégis a hangulatra nem lehetett panasz, valamint a 42-szeres magyar válogatott középpályás szintén bemutatkozhatott a Penarol-szurkolók előtt.

Vadócz Krisztián bemutatása

“Vadócz technikájával is kitűnik a csapatból” – a magyar légióst méltatta a Penarol nemzetközi kupagyőztese