A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy negyedszer is légiósnak állt Lang Ádám, aki ezúttal a ciprusi élvonalbeli Omonia Nicosiánál folytatja a pályafutását. A 26 éves hátvéd három évre kötelezte el magát új klubjánál, ahol az a Henning Berg lesz az edzője, akivel a Videotonnál dolgozott már együtt és akinek kifejezett kérése volt Lang leigazolása az ciprusi csapathoz.

A játékos elmondása szerint szeretne jól teljesíteni új csapatában, de leginkább a válogatott-meghívó újbóli kiérdemlése motiválja.

Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk – kezdte Lang Ádám az mlsz.hu-nak. – Az Omonia is nagyon szeretett volna leigazolni és én magam is ide szerettem volna jönni, egyrészt, mert nem egy voltam a kinézett játékosaik közül,

hanem kifejezetten engem akartak, másrészt pedig Henning Berg vezetőedző személye miatt, akivel a Vidinél dolgoztam együtt.

Úgy gondolom, hogy ha továbbra is keményen dolgozom, akkor végre meglesz az eredménye és lehetőségem lesz ismét rendszeresen játszani, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a válogatottnál egyáltalán ismét szóba kerülhessen a nevem. Elsődleges célom ugyanis az, hogy jó teljesítményt nyújtva újra a válogatott tagja legyek. Ez számomra mindennél fontosabb – jelentette ki.