A meg nem erősített hír szerint a kínai élvonalban szereplő és ott a 13. helyen álló Hebei China Fortune szerződtetné Kádár Tamást, a Dinamo Kijev magyar válogatott védőjét. Az euro.com.ua információja szerint a távol-keletiek hivatalos ajánlatot még nem tettek az ukránoknak, de 5 millió eurót fizetnének a bekkért.

A lap ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy szűk egy éve az orosz Zenint Szentpétervár 8 millió eurót ajánlott Kádárért, a Dinamo viszont akkor nem akarta elengedni védelmének egyik alapemberét. Az ukrán bajnokságban a harmadik helyen álló kijevi gárda ebben az idényben is kulcsjátékosként számol Kádárral, mind a tíz bajnokin pályára küldte 29 éves légiósát, kilenc alkalommal kezdőként. A nemzetközi porondon is négy találkozón játszott már a magyar védő.

A kínai Hebei China Fortune az egyik legértékesebb helyi klubnak számít, a 30 ezres Langfang Stadionban játsza hazai mérkőzéseit. keretében pedig olyan, nemrég még Európában futballozó klasszisok is találhatóak, mint a kétszeres BL-győztes argentin Javier Mascherano, vagy honfitársa, az olimpiai bajnok és Mascheranóhoz hasonlóan vb-ezütérmes Ezequiel Lavezzi.