Korábban már beszámoltunk arról, hogy Bőle Lukácsot, a román CSM Iasi maygar támadóját a helyi labdarúgás legnagyobb klubja, a korábbi BEK-győztes Steaua Bukarest szemelte ki magának, a fővárosiak nagyhatalmú elnöke, Gigi Becali személyesen is kijelentette, hogy szívesen látná csapatában a korábbi kaposvári játékost.

Később kiderült, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedné csapata is.

Tudom – és persze az ügynökök is tudják – hogy nem lehet félvállról venni a Steaua megkeresését. Nagy fizetést képesek felajánlani, amivel egy román csapat sem képes versenyezni. Nem akartuk Bőlét elengedni a télen, amikor megkerestek minket, mondván szükségünk van rá a bajnokság második felében is. Legalább 200 ezer euró alatt most sem fogjuk – mondta az Iasi elnöke, Florin Prunea.

Arra is fény derült, hogy Bukarestben is szívesen látnák egyébként az idényben 6 gólnál és 3 gólpassznál járó támadót, legalábbis a szurkolók többsége, mintegy 51 százaléka mondott igent egy szavazáson Bőlére, több mint 10 ezer voks alapján.

 

Végül maga a játékos is reagált a hírekre, előbb egy videót osztott meg az oldalán, “Üdvözlet a Steaua Bukarestnél?” címmel, majd úgy nyilatkozott, hogy : „

“A Steaua a legnagyobb román klub, örülök az érdeklődésnek”

– idézi a 26 éves magyar futballistát a sport1x2.ro.

{div}{module bolelukacsvideo}{/div}