Vadócz Krisztián remekbe szabott góljának is köszönhetően nyert a Mumbai City az indiai Szuperligában, a találkozó után a magyar középpályást kérdezte a liga honlapja.

– Tökéletes este volt számunkra. Az volt a célunk, hogy begyűjtsük a pontokat és ezzel bejussunk az elődöntőbe, és megcsináltuk. Nagyon fontos volt, hogy megmutattuk, igazán egységes csapat vagyunk. Következik a Delhi elleni rangadó hazai pályán, ez a mai siker hatalmas lökést adhat arra a találkozóra is. Az is örömteli, hogy a sok szerzett gól mellett hátul is stabilak vagyunk, és 3 meccs óta nem találtak be a kapunkba. Az egész csapat remekül teljesít, ennek eredménye a sikeres szereplés. Elértük a célunkat, bejutottunk a négy közé, ez egy rendkívül fontos állomás az úton.

A magyar középpályást a Mumbai szurkolóiról is kérdezték, Vadócz szerint a drukkereknek is fontos szerepe van a sikerek kivívásában.

– Elképesztő érzés, húszmillió szív dobban értünk, minden pillanatban támogatnak minket. Igazi tűz és szenvedély sugárzik róluk, igazán felemelő ilyen közönség előtt játszani, és remélem, az eddigi eredményeink még csak az út kezdetét jelentik, és további örömteli találkozók állnak előttünk.