A ciprusi élvonalbeli AEK Larnaca hivatalos közleményben jelentette be, Gyurcsó Ádám ma utazik Ciprusra, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláírná hivatalosan is a két évre szóló szerződését leendő klubjánál.

Az elmúlt időszakban felröppentek olyan hírek a horvát sajtóban, amelyek arról szóltak, hogy a 20-szoros magyar válogatott szélső nagy valószínűség szerint visszatér az NB I-be és a MOL Fehérvár FC-ben folytatja pályafutását, amely első csapatában a Transfermarkt statisztikái szerint korábban már 140 tétmérkőzésen is pályára lépett, és tagja volt a 2010/11-es, a 2014/05-ös bajnokcsapatnak is.

A 30 éves futballista a januári átigazolási időszakban szerződött a horvát Hajduk Splittől az NK Osijekhez, ahol az elmúlt idényben csak négy bajnokin lépett pályára, így a magyar válogatott Eb-keretéből is kimaradt, majd az előző szezon végén távozott Eszékről.

Gyurcsó pályafutása során megfordult a lengyel Pogon Szczecinben, majd 2019 augusztusától 2020 júniusáig a Puskás Akadémia játékosa is volt.

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után pár órával az AEK Larnaca hivatalosan is bemutatta Gyurcsót, miután a magyar válogatott szélső átesett az orvosi vizsgálatokon, és aláírta a kétéves szerződését a ciprusi klubnál.

NB I: A topligás középpályás egy hónapja még gólt lőtt a Bayernnek, most a Honvédnál köthet ki – sajtóhír