Az egyesült arab emírségekbeli Al-Ittihad nevű újságnak szólalt meg először az Ittihad Kalba FC-től való váratlan távozása óta Dzsudzsák Balázs, akivel kapcsolatban honlapunk már megírta, milyen pénzügyi feltételek mellett távozott, továbbá idéztük a klubelnök nyilatkozatát is, aki komoly kritikát fogalmazott meg a magyar játékosról.

– “Sokkolt a döntés” – idézi Dzsudzsák Balázs nyilatkozatát az Al-Ittihad, amely hozzáteszi, hogy a magyar válogatott labdarúgót váratlanul érte a klub döntése, a távozásának pontos okai pedig ismeretlenek a számára. – Semmilyen nézeteltérés nem volt a szakmai stábbal és a vezetőséggel sem, valamint a játékostársakkal is nagyon jó viszonyt ápoltam. Egyelőre nem gondolkodom a következő csapatomon, jelenleg csak próbálom megérteni a vezetőség döntését.

Az arab lap felhívja a figyelmet arra is, hogy a magyar játékos a bajnokság egyik legjobbja volt a most futó szezonban, miután 52 helyzetet alakított ki a csapattársai számára, a klubnál töltött másfél szezon alatt pedig 9 gólt lőtt és 13 gólpasszt adott.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Az elnök lesújtó véleménye a menesztett Dzsudzsákról: “Védekezésben és támadásban is megkopott”