A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Al Wahda csapatához igazolhat a holland Gregory van der Wiel. Török lapinformációk szerint hosszabb ideje tartanak az egyeztetések és jó úton is haladnak, így elképzelhető, hogy a korábbi-vb-ezüstérmes jobbhátvéd is az Arab Emírségekben folytatja pályafutását.

A török Fenerbahcénél az első keretből fegyelmi okokból kikerült holland (edzője egyébként egyben honfitársa is, hiszen Dick Advocaat a szakmai felelős az isztambuli gárdánál) állítólag 1,5 évre írhat alá Abu Dhabiba.

 

Ahol egy régi ismerősével, sőt, egykori komoly ellenfelével, Dzsudzsákkal is együtt futballozhat. A két játékos sorozatosan találkozott egymással anno a holland bajnokikon (a magyar légiós a PSV, van der Wiel az Ajax játékosa volt), majd a válogatottban is többször összefutottak. Hollandiai rivalizálásuk egy 2011-es Ajax-PSV előtt külön témát is szolgáltatott.

A két futballista a 2011-es Magyarország–Hollandia Eb-selejtezőn is találkozott a pályán, akkor Dzsudzsákot külön is megkérdezték a holland újságírók riválisáról.

Többször játszottam már van der Wiel ellen az Ajax és a PSV találkozóin, és most a válogatott meccsen is találkozhatunk. Szeretek ellene futballozni, mert nemcsak rugdossa a támadójátékosokat – mondta a magyar.

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!