Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott, majd kiállították az Al Wahda és az Al Dzsazíra arab emírségekbeli derbijén, amelyet végül 5-1-re nyert meg a hazai csapat a nyolc főre(!) fogyatkozott vendégek ellen.

 

A magyar szélső piros lapja különösre sikeredett, a helyi beszámolók sokáig csak annyit írtak, hogy „valami” történt a légiós és az addigra már két vendégjátékost kiküldő játékvezető között az öltözőfolyosón, a szünetre menet.

Később aztán kiderült, hogy a kiállítások, a 3-1-s hazai vezetés és vitatott 16-oson belüli szituációk miatt felfokozott hangulat Dzsudzsákra is átragadt, aki hevesen reklamált a bírónál, Yaqoub Al Hammadinál, majd állítólag rá is legyintett a sporira, aki felmutatta ezért a második sárgát és így a  piros lapot válogatottunk csapatkapitányának – derül ki páldául a sharjah24.ae cikkéből.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Ahogy arról ugyancsak beszámoltunk, és az Al Wahda különösen büszkén adott hírt róla, a vendégdrukkerek az épp a legnagyobb rivális elleni súlyos vereség ellenére sem viselkedtek oda nem illően a lelátón, sőt, a végén még együtt “ünnepeltek” a játékosokkal, kiállva a csapat mellett.

Hazahoznák Kleinheislert, venezuelai válogatott a Lokinál – hazai átigazolási hírek