Nagy meglepetésre visszatérhet Skóciába az a Bilel Mohsni, aki három éve már játszott a briteknél, méghozzá a Rangers csapatában, de csúfos véget ért ottani karrierje.

A tunéziai válogatott védő a Motherwell elleni playoff-meccs lefújása után megrúgta és megütötte a hazai támadóját, Lee Erwint, aki meglökte hátulról a pályáról lefelé menet.

A bekk törlesztésének komoly ára lett: 7 mérkőzésre tiltották el és 2015 nyarán távozott is Skóciából, hogy aztán a francia Angers és FC Paris, majd a tunéziai ES Sahel játékosa legyen. Utóbbi gárdától azonban újfent “csúnyán” távozott, be is perelte ex-csapatát 1 millió fontra, mondván nem fizették ki a járandóságait.

A jelenleg szabadon igazolható, 30 éves játékosra László Csaba vetné ki a hálóját, aki vele erősítené meg a skót másodosztályú Dundee United védelmét, amely az elmúlt hetekben egyszer sem tudta kapott gól nélkül lehozni a meccseit, sorrendben 3, 4 és 2 gólt engedett az ellenfeleknek, mindez pedig három vereséget is jelentett (kettőt a bajnokságban, egyet a kupában) a csapatnak.

A United László Csaba novemberi érkezése óta meglehetősen rapszodikusan teljesít, korábbi második helyéről is lecsúszott, jelenleg a negyedik, még playoff-szereplést jelentő helyen áll a Championshipben.