Stefan Spirovski tavaly ősszel távozott a Ferencvárostól az izraeli Hapoel Tel-Avivhoz, majd hét hónap után, 24 tétmeccsel a háta mögött idén áprilisban továbbállt Izraelből. A középpályás a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt – többek között – a távozásának okairól, és arról, melyik két NB I-es csapat érdeklődött iránta.

Az aek.com.cy tájékoztatása szerint az északmacedón játékos a napokban utazik Ciprusra,

hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláírná hivatalosan is a szerződését az AEL Larnaca-nál.

Spirovski profi pályafutását szülővárosa csapatában, a Pelisterben kezdte, majd megfordult a szerb Borac Cacakban és a bolgár élvonalbeli Beroe Stara Zagora színeiben is. 2015-ben igazolt a fővárosi Vardar Szkopjéhez, ahol két bajnoki címet nyert, és háromszor a Bajnokok Ligája, egyszer az Európa Liga selejtezőjében is szerepelhetett.

2017 nyarán szerződtette a Ferencváros, amelynek színeiben összesen 40 NB I-es meccsen (és két Európa Liga-selejtezős mérkőzésen) lépett pályára, ezeken hat gólt szerzett – a legutóbbit tavaly szeptemberben, Felcsúton, azon a mérkőzésen, amelyen kilenc hónap kényszerszünetet követően léphetett pályára. A 2017/18-as szezonban ezüstérmes lett a Fradival, az előző idényben pedig ő is részese volt az együttes 30. bajnoki címének.

Spirovskival a csakfoci.hu készített először hosszabb interjút Magyarországon:

Interjú: “Rebrovnak nehéz döntést kellett meghoznia” – a tavaly távozott válogatott Fradi-légiós visszatérne az NB I-be