Gól nélküli első félidőt követően Tomanovic szerzett vezetést az 55. percben, miután Ilic hibáját kihasználva fejjel volt eredményes. A 70. percben Stojcev egyenlíteni tudott, majd negyedórával a vége előtt Szilágyi eldöntötte a három pont sorsát, aki védője szorításából, külsővel lőtt gólt.

Történelmi pillanat nekünk, és az egész topolyai focinak. 2-1-re nyertünk az első mérkőzésen a szuperligában, méghozzá idegenben. Nagyon elégedett vagyok, tényleg jobbak voltunk a Vozdovacnál, hiszen több helyzetet alakítottunk ki – kezdte az értékelését Szabó Zoltán, a Topolya vezetőedzője.

Kár, hogy még nem rúgtunk még több gólt, de remélem, hogy ez még a következő meccseken visszaköszön majd.

Egy jó mérkőzést láttunk, függetlenül a második félidőtől, amikor három gól is esett. Nagyon örülök ennek a győzelemnek, és gratulálok a fiúknak. A Vozdovac hasonló focit játszik, mint mi. Mondtam is a srácoknak, hogy ha uraljuk a mérkőzést, birtokoljuk a labdát, és nem engedjük meg az ellenfélnek, hogy komolyabban megszorítson minket, akkor biztos több helyzetet fogunk kialakítani. Így is történt szerintem. Pillanatnyilag jobb csapat vagyunk a Vozdovacnál, náluk az a tíz játékos, aki érkezett, azok még nincsenek összeszokva.

A Topolya a következő fordulóban a Mladost fogadja hazai pályán szombaton.

Összefoglaló

“A Fraditól nem menekülünk”; “Több Tadicsunk is van” – interjú a Szerbiában bajnok magyar klub tulajdonosával