Amint arról beszámoltunk, a néhány éve még fényűző életet élő, idén nyáron a Fradival is edző Emmanuel Ebouénak mára már semmije sem maradt. Rendőrök elől bujkál, hogy egyetlen megmaradt házát megtartsa, és az öngyilkosság is az eszébe jutott.

A futballista helyzetéről a Mirror számolt be hosszabban. A cikk Európa-szerte rengeteg helyre eljutott. Többek között Törökországba, az elefántcsontparti játékos korábbi klubjához, a Galatasarayhoz is. Itt a drukkerek a közösségi médián keresztül kampányt indítottak azért, hogy a Galata segítsen a labdarúgónak.

Az ügy mögé állt többek között a korábbi Galata-futballista Necato Ates és Hasas Sas is. A kampány pedig eredményesen zárult, a felnőtt csapat frissen kinevezett edzője, Fatih Terim ugyanis felajánlotta az U14-es csapat másodedzői állását Ebouénak. Terim és a labdarúgó korábban dolgozott együtt, még szintén a török sztárcsapatnál.

Nagyon boldog lennék, ha a Galatasaray tényleg megadná ezt a lehetőséget. Mindent megtennék Fatih Termiért, nagyon szeretem őt

– reagált a hírre Eboué a CNN Turkey-nek.